Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кабмін інформує

29 Березня, 2021 р., 19:37
Для переважної більшості людей домашнє насильство – це традиційно вкорінена норма, установлена поколіннями. Постраждалі від домашнього насильства (переважно жінки) не можуть належним чином виконувати свої батьківські обов’язки, внаслідок чого зростає рівень соціального сирітства.
24 Березня, 2021 р., 15:02
За ініціативою Міністерства енергетики Уряд продовжив дію механізму покладення спеціальних обов’язків (ПСО) для побутових споживачів на ринку електроенергії на один місяць. Відповідну постанову сьогодні прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України. Відтак, тариф на електроенергію для населення залишається на рівні 1,68 грн за КВт.год. 
24 Березня, 2021 р., 13:28
Мінсоцполітики в рамках оптимізації сфери застосування прожиткового мінімуму, підвищенням його розміру та розмірів державних соціальних гарантій розробило низку законопроєктів, які схвалено Урядом та подано до Верховної Ради України, якими передбачено:
16 Березня, 2021 р., 16:37
Головною програмою соціальної підтримки на оплату житлово-комунальних послуг є програма житлових субсидій. Про це нагадує Міністерство соціальної політики України.
16 Березня, 2021 р., 12:38
Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов на брифінгу МОЗ звернувся до представників органів місцевої влади та закликав їх до спільної відповідальності в питаннях боротьби з пандемією. Зокрема, порекомендував їм вводити на свій розсуд обмежувальні заходи, не чекаючи вказівок зверху.
26 Лютого, 2021 р., 14:02
26 лютого 2021 року Міністерство фінансів у газеті «Урядовий кур’єр» опублікувало звіт про виконання Державного бюджету України за 2020 рік.
23 Лютого, 2021 р., 16:33
Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 23 лютого відбулось онлайн-засідання Антикризового енергетичного штабу.
12 Лютого, 2021 р., 09:59
Для українських компаній обмін паперовими рахунками-фактурами з іноземними партнерами може тривати до 10 робочих днів. Окрім довгого очікування, на бізнес лягають додаткові фінансові витрати на друк документів і на їх доставку.
10 Лютого, 2021 р., 16:06
Європейська і євроатлантична інтеграція, верховенство права та економічна свобода є серед ключових пріоритетів у наступні роки для розвитку бізнесу в Україні.
10 Лютого, 2021 р., 15:41
Міністр інфраструктури України Владислав Криклій перебуває у складі офіційної делегації Прем’єр-Міністра України Дениса Шмигаля із робочим візитом до Брюсселю. У рамках поїздки 9 лютого Владислав Криклій провів робочу зустріч із виконавчим директором Європейського залізничного агентства (ERA) Йозефом Доппельбауером.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь