Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кабмін інформує

15 Вересня, 2021 р., 11:20
Міністерство соціальної політики за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розпочинає розробку єдиної Національної стратегії у сфері забезпечення прав дітей. Стратегія стане орієнтиром для всіх органів влади на національному та місцевому рівні та допоможе реалізувати міжнародні зобов’язання України щодо захисту прав дітей. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна.
16 Серпня, 2021 р., 12:24
Зазначимо, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет нещодавно наголосив bit.ly/3AvIU2A, що при будь-якому рівні епідемічної небезпеки освітній процес триватиме. Якщо заклад освіти не зможе працювати в очному форматі, будуть організовані інші форми (змішана чи дистанційна) та діти продовжуватимуть навчання.
11 Серпня, 2021 р., 16:11
За ініціативи Президента Володимира Зеленського, тариф на електроенергію для домогосподарств, які споживають менше 250 кВт*год на місяць, буде знижено до 1,44 грн за кВт*год. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 11 серпня.
07 Серпня, 2021 р., 11:55
Міністерство розвитку громад та територій України пропонує потенційним учасникам програми Danida Business Finance подавати заявки для участі у відборі проєктів. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.
29 Липня, 2021 р., 15:02
Уряд схвалив розроблений Мінрегіоном законопроєкт щодо розмежування функцій між уповноваженими органами містобудування та архітектури місцевих рад та структурними підрозділами обласних і районних державних адміністрацій. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів. 
14 Липня, 2021 р., 15:45
Кабінет Міністрів України під час засідання 14 липня підтримав рішення, які спрямовані на підтримку українських ветеранів. Так, Уряд утворив Український ветеранський фонд, який має запрацювати з 2022 року. За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, це дозволить акумулювати кошти, що будуть спрямовані винятково на підтримку ветеранів, зокрема ветеранського бізнесу.
14 Травня, 2021 р., 12:48
З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію.
11 Травня, 2021 р., 15:58
Від моменту старту Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки видали 15406 кредитів на загальну суму в 39,5  млрд грн.
03 Квітня, 2021 р., 10:46
Всі економічні процеси та фінансова система України працюють завдяки роботі багатьох елементів, таких як: торгівля, імпорт, експорт, важка та легка промисловість, митна та податкові системи, а також завдяки функціонуванню об’єктів, які є державною власністю. Про останні сьогодні і будемо говорити. Для початку, важливо дізнатись, що державна власність - це привласнення державою засобів виробництва, робочої сили, частки національного доходу та інших об'єктів власності у різних сферах суспільного відтворення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь