Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Липня, 2023 р., 10:14
11 липня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко в межах робочої поїздки відвідав новостворений цифровий освітнього центр у селі Горщик Коростенського району.
11 Липня, 2023 р., 15:36
Наголошуємо надра- та лісокористувачам, сільгоспвиробникам й іншим субʼєктам господарювання на обмеження пересування лісовими масивами у 30-кілометровій зоні вздовж державного кордону Житомирської області з рб, територіями поблизу деокупованих населених пунктів Народницької громади, а також ділянками, де зберігається підвищена мінна небезпека.
11 Липня, 2023 р., 13:24
Сьогодні, 11 липня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом з представниками Комітету з питань Європейського Союзу парламенту Естонії та Посольства Естонської Республіки в Україні ознайомились із ходом робіт на черговому об’єкті, який буде відбудований на Житомирщині за участі естонських партнерів.
11 Липня, 2023 р., 09:05
11 липня в Україні набрали чинності зміни антитютюнового законодавства. Забороняється продаж ароматизованих сигарет та рідин для електронних сигарет. Також запроваджують відповідальність заборону куріння з використання пристроїв для нагрівання, типа Iqos, Glo і тому подібних у всіх громадських місяцях та приміщеннях так само як з курінням звичайних сигарет. 
10 Липня, 2023 р., 18:41
З метою доступності громадян до адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану і в рамках реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 24.01.2023 № 66 «Про забезпечення здійснення закордонними дипломатичними установами України повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану в умовах воєнного стану» українці за кордоном отримують доступ до потрібних послуг у закордонних дипломатичних установах.
08 Липня, 2023 р., 19:29
За результатами переговорів із турецькою стороною Україна повернула на батьківщину військових – захисників «Азовсталі»: командира окремого загону спеціального призначення Національної гвардії «Азов» Героя України Дениса Прокопенка, його заступника Святослава Паламаря, виконувача обов’язків командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергія Волинського, старшого офіцера «Азова» Олега Хоменка та командира 12-ї бригади Нацгвардії Дениса Шлегу.
07 Липня, 2023 р., 16:26
Сьогодні після Урядової наради щодо відновлення та відбудови України й Житомирщини зокрема, мав робочу зустріч з Прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем. Обговорили болюче для Житомирщини питання. Мова йде про проєкт постанови Кабінету міністрів України про затвердження переліку населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи.
07 Липня, 2023 р., 15:23
06 липня у Житомирі відубался зустріч щодо обговорення Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь