Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Вересня, 2022 р., 15:09
Чемпіонку ХІ Всесвітніх ігор з таїландського боксу Муей Тай, спортсменку з міста Малина Анастасію Кулініч Указом Президента України нагороджено орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.
02 Вересня, 2022 р., 12:03
Днями начальник Коростенської районної військової адміністрації завітав до Хоспісу «Святої Олени» Товариства Червоного Хреста та людей, що там проживають.
31 Серпня, 2022 р., 13:56
Проєкт закону «Про медіа», який є однією із головних вимог Європейської комісії для набуття Україною кандидатства в члени ЄС, ухвалений Верховною Радою у першому читанні. Повний текст документа доступний за посиланням.
31 Серпня, 2022 р., 08:46
30 серпня 2022 року начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк взяв участь у проведенні інструкторсько-методичного заняття з керівним складом органів місцевого самоврядування Коростенського району, яке пройшло на території Овруцької територіальної громади.
30 Серпня, 2022 р., 08:00
24 лютого на нашу благословенну Богом українську землю прийшла війна. Її принесли ті, хто називав себе братами. Втративши будь-яке почуття людяності ворог зважився ступити своєю брудною ногою в наш дім. Проте українці – це нація героїв і нація нескорених. Наші чоловіки, брати, батьки, наші жінки, сестри і матері стали на захист України. Вони взяли до рук зброю і пішли на фронт аби силою повернути окупантів до їх кордонів. Їх сила, мужність, хоробрість вражає кожного з нас і дає сили боротись тут, в тилу.
29 Серпня, 2022 р., 16:56
Ще одна чудова новина сьогодні для Коростенського району - Президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня Незалежності України відзначив державними нагородами українців, які зробили визначний внесок у нашу майбутню Перемогу. Серед них був і представник Коростенського району Житомирщини – Олександр Чорновол, лісничий Народицького лісгоспу. 
29 Серпня, 2022 р., 15:41
29 серпня в Україні згадують імена тих, що загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Цього дня до пам’ятників і обелісків кладуть квіти, хвилиною мовчання поіменно згадують Героїв, вкотре дякують їм за подвиг і велику любов до рідної землі.
29 Серпня, 2022 р., 13:35
Начальника Коростенської районної військової адміністрації Юрія Володимировича ТАРАСЮКА Указом Президента України №593/2022 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України» за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов’язку нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.
29 Серпня, 2022 р., 12:29
Попри запеклі часи та боротьбу, що не зупиняється, Україна щодня схиляє голову у пам’ять про воїнів, які поклали своє життя за її волю та незалежність. У День пам’яті Захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, ми вшановуємо пам’ять кожного захисника від воїнів Русі-України до Героїв російсько-української війни, що загинули у бою.
29 Серпня, 2022 р., 12:27
У воєнний час зростає ризик розвитку та поширення інфекційних хвороб. Найуразливішими до них є діти й дорослі, які не щеплені взагалі чи вчасно не зробили ревакцинацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь