Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

01 Серпня, 2022 р., 12:55
Українці почнуть отримувати електронний рецепт на антибіотики від сьогодні. Така можливість буде доступною в закладах, які підключені до електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ).
30 Липня, 2022 р., 10:11
Такі послуги включають: спостереження вагітності, медичну допомогу під час пологів, післяпологовий догляд за мамою й новонародженою дитиною тощо.
22 Липня, 2022 р., 08:58
Езофагогастродуоденоскопія, або гастроскопія – це обстеження стравоходу, шлунка та дванадцятипалої кишки за допомогою спеціального приладу – ендоскопа. Гастроскопія дозволяє оглянути внутрішні стінки цих органів, ввести ліки та взяти біоматеріал для дослідження.
18 Липня, 2022 р., 11:06
В Україні екстрену вакцинацію можна зробити від правця, сказу, кору, вітрянки, дифтерії та гепатитів А та В. Дізнавайтесь, що зробити, якщо був контакт з хворим, вкусив собака чи є ризик зараження правцем? Перший пост присвячений екстреному захисту від правця.
16 Липня, 2022 р., 15:13
Міністерство охорони здоров’я України нагадує, що на період дії воєнного стану суттєво спрощено процедуру встановлення та продовження інвалідності як для дорослих, так і для дітей. 
13 Липня, 2022 р., 13:22
Щеплення проти дифтерії і правця належать до переліку тих, які людина має робити не лише в дитячому віці, але й періодично повторювати упродовж усього життя. Відповідно до Національного календаря профілактичних щеплень, вакцинацію від дифтерії і правця здійснюють:
12 Липня, 2022 р., 15:42
Триває впровадження МОЗ цифрових послуг у сфері охорони здоров’я. Однак через повномасштабне російське вторгнення перехід на е-рецепти відбуватиметься поступово.
04 Липня, 2022 р., 11:51
Найчастіше інфекція ботулізму міститься в таких продуктах, як гриби домашнього консервування, копчена або в'ялена риба, м'ясні та ковбасні вироби, бобові консерви.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь