Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

01 Липня, 2022 р., 11:55
Харчові токсикоінфекції - це група гострих інфекційних захворювань, що виникають в результаті отруєння людини харчовими продуктами, які містять велику кількість умовно-патогенних мікроорганізмів.
20 Червня, 2022 р., 13:41
Для запобігання розповсюдженню інфекційних та небезпечних захворювань та динамічного спостереження за станом здоров'я працівників в Україні проводять обов'язкові профілактичні медичні огляди.
20 Червня, 2022 р., 11:59
Перинатальні центри України отримують 300 телеметричних кардіографів для вагітних, 10 з них отримають медзаклади Житомирщини.
20 Червня, 2022 р., 11:05
Через військову агресію рф та викликані війною стреси, погіршення побутових умов, багато українців стикаються із загостренням старих і появою нових хвороб, відчувають негативні наслідки впливу на психічне здоров’я тощо.
15 Червня, 2022 р., 13:38
Триває повномасштабна російсько-українська війна. Російські окупанти систематично обстрілюють мирні міста та селища. Кожен вибух несе суттєву загрозу кожному/кожній, хто перебуває в радіусі ударної хвилі від розриву/потрапляння ракети чи снаряду. 
15 Червня, 2022 р., 08:02
З початку військової агресії російської федерації проти України МОЗ прийняло низку рішень та заходів, щоб спростити доступ українців до необхідних медичних послуг та лікарських засобів.
07 Червня, 2022 р., 11:21
Пік кишкових інфекцій зазвичай припадає на спекотну пору року. Підвищена температура навколишнього середовища сприяє поширенню збудників, які викликають захворювання на кишкові інфекції. До організму такі збудники потрапляють, головним чином, з інфікованою водою, зіпсованими та неякісними харчовими продуктами або контактно-побутовим шляхом через брудні руки.
30 Травня, 2022 р., 11:25
Струс головного мозку — різновид черепно-мозкової травми, що спричиняється ударом або різким рухом (наприклад, під час падіння або ДТП). При цьому головний мозок сильно струшується, і м’які тканини за інерцією вдаряються у внутрішні склепіння черепної коробки. Як це відбувається — добре демонструє відео.
27 Травня, 2022 р., 09:11
Через війну українці переживають значне психологічне навантаження, від дорослих до дітей. Багато людей втратили свої домівки, ще більша кількість змушені залишати оселі у пошуках безпечнішого місця перебування. Відтак цей складний період відбивається на житті кожного, особливо на дітях, адже їхня нервова система ще не сформована остаточно. 
20 Травня, 2022 р., 16:56
50 тис. курсів протиковідного препарату «Молнупіравір», закуплені за кошти держбюджету, передані міжнародною організацією «Crown Agents» для постачання в Україну. Решта – 110 тис. курсів – надійде у країну до кінця травня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь