Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

28 Вересня, 2023 р., 12:05
Один із найбільш поширених міфів – отримати протез можливо лише за власні кошти. Насправді, реальність – протилежна.
26 Вересня, 2023 р., 16:06
Вже понад півтора роки повномасштабної війни в Україні триває евакуація постраждалих громадян до закордонних клінік, де вони отримують необхідне лікування та реабілітацію. 
26 Вересня, 2023 р., 14:13
Міністерство охорони здоровʼя України нагадує, що I, II чи III групу інвалідності встановлюють особам, у яких присутні анатомічні дефекти, інші незворотні порушення функцій органів і систем організму, станів та захворювань з урахуванням порушення функцій організму людини та обмеження її життєдіяльності. Такі порушення можуть бути спричинені як захворюваннями, так і бути наслідком травм або вродженими вадами.
25 Вересня, 2023 р., 15:04
1 жовтня набере чинності реєстр медичних виробів, які підлягають реімбурсації за програмою «Доступні ліки». Оновлений реєстр ліків уже діє з 31 серпня. До вказаного реєстру входять 486 лікарських засобів.
25 Вересня, 2023 р., 11:39
Не зважаючи на труднощі війни, в Україні продовжують народжуватися дітки, бо наш народ не втрачає сили духу та впевненості в Перемогу.
18 Вересня, 2023 р., 14:37
Міністерство охорони здоров'я України спільно із Державним підприємством "Український науково-дослідний інститут медицини транспорту" з 13 по 19 листопада цього року в Україні проведуть другий етап всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.
18 Вересня, 2023 р., 14:15
За інформацією Міністерства охорони здоров’я, почала діяти “гаряча лінія” з питань реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими допоміжними засобами реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення.
14 Вересня, 2023 р., 15:36
Під патронатом третього Саміту перших леді та джентльменів, який відбувся 6 вересня у Києві за ініціативою першої леді Олени Зеленської, укладено 25 меморандумів про медичне партнерство між українськими та закордонними лікувальними закладами.
14 Вересня, 2023 р., 15:20
На замовлення третього Саміту перших леді та джентльменів, який пройшов 6 вересня у Києві за ініціативою першої леді Олени Зеленської, британська компанія Alligator Digital провела дослідження щодо ментального здоров’я та ставлення до нього в різних країнах світу.
06 Вересня, 2023 р., 10:19
Житомирський центр крові щоденно надає кров лікувальним закладам: Обласній клінічній лікарні, Обласній дитячій лікарні, Обласному перинатальному центру і, звісно, військовому шпиталю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь