Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освіта

07 Жовтня, 2020 р., 12:07
З приходом золотої осені Михайлівський ДНЗ «Сонечко» задзвенів дитячими голосами, сміхом, веселими піснями. Нарешті наш колектив зміг знову огорнути любов'ю та піклуванням найменших і найважливіших – дітей, маленьких українців.
01 Вересня, 2020 р., 16:12
Меблі (стіл учнівський 1-місний з полицею, антисколіозний та стілець) для всіх першокласників Коростенського району закуплено за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» та співфінансування в розмірі 10% з районного бюджету.
28 Серпня, 2020 р., 09:38
До Коростенської районної державної адміністрації надходить велика кількість запитань щодо особливостей організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти Коростенського району на період обмежувальних заходів у зв’язку з пандемією COVID–19. Роз`яснення надають спеціалісти сектору освіти Коростенської РДА.
05 Серпня, 2020 р., 09:25
Вступникам, які не можуть зареєструвати особистий електронний кабінет через помилки у документах про повну загальну середню освіту, необхідно звернутись до сервісу підтримки електронних кабінетів вступників (забезпечується технічним адміністратором ЄДЕБО ДП “Інфоресурс”), надіславши на електронну пошту ez@inforesurs.gov.ua відповідного електронного листа.
30 Липня, 2020 р., 19:07
З 1 вересня до закладів освіти допускатимуть лише у масках або респіраторах, водночас на заняттях маски можна буде не використовувати. Педагоги опитуватимуть учнів/студентів щодо їхнього самопочуття і зможуть проводити уроки на відкритому повітрі.
24 Червня, 2020 р., 15:49
Керівникам закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти рекомендовано встановити здобувачів освіти, які бажають пройти ДПА і видавати свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти і додатків до них відповідно до такого бажання. Про це йдеться у листі-роз’ясненні, надісланому керівникам закладів освіти і оприлюдненому на сайті МОН сьогодні, 22 червня 2020 року. 
18 Червня, 2020 р., 15:36
Учнів, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, звільнено від державної підсумкової атестації, водночас вони мають право пройти її за власним бажанням. Відповідний Закон сьогодні, 18 червня 2020 року, ухвалила Верховна Рада України.
06 Червня, 2020 р., 10:22
Всього в районних масових заходах у 2019-2020 навчальному році взяли участь 968 учнів закладів загальної середньої освіти та вихованці гуртків Коростенського районного центру дитячої та юнацької творчості.
28 Травня, 2020 р., 08:00
Цей четвер (28 травня) – останній у цьому навчальному році, коли у Всеукраїнській школі онлайн навчаються учні початкової школи. Всі уроки для них вже завантажено на YouTube МОН: www.youtube.com/c/MONUKRAINE
27 Травня, 2020 р., 12:48
Хто живе в Антарктиді – пінгвіни чи білі ведмеді? Чому вона вкрита кригою? Скільки років українці досліджують цей континент? Які професії треба опанувати, щоб працювати на станції “Академік Вернадський”? Відповіді на ці та багато інших запитань будуть в “Антарктичних уроках” – спільному проєкті МОН та Національного антарктичного наукового центру (НАНЦ) Міністерства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь