Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освіта

06 Травня, 2021 р., 09:25
З 6 до 18 травня триватиме реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Про це інформує Український центр оцінювання якості освіти.
05 Травня, 2021 р., 11:52
З кожним роком все далі і далі відходять роки Другої світової війни. Все менше і менше серед нас залишається живих свідків, учасників тих трагічних подій.
28 Квітня, 2021 р., 14:41
Учні Михайлівської СЗШ впродовж 19-23 квітня взяли участь у проекті «Спільно Сильно – шкільний тиждень активізму" (#СпільноСильно #мріємотадіємо) в рамках програми «Мріємо та діємо», що впроваджувалася за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконувалася IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.
19 Квітня, 2021 р., 11:58
Малинський лісотехнічний (фаховий) коледж запрошує вас відвідати 23 квітня дистанційно у вигляді відеоконференції на платформі Google Meet День відчинених дверей!
15 Квітня, 2021 р., 13:10
Працівників освіти, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році, за їхнім бажанням, щеплюватимуть вакциною CoronaVac проти COVID-19 виробництва Sinovac Biotech, яка надійшла до України 25 березня 2021 року.
13 Квітня, 2021 р., 12:43
В давнину найбагатшими країнами були ті, природа яких найбільш щедра; нині найбагатші країни - ті, в яких людина найбільш діяльна. Генрі Бокль
02 Квітня, 2021 р., 15:34
Упродовж трьох тижнів, з 01 до 22 квітня, триватимуть відбірковий та фінальний етапи заключного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». Двадцять п’ять учасників у кожній з номінацій, які вибороли титул «Учитель року» в областях, змагатимуться у конкурсі на всеукраїнському рівні.
17 Березня, 2021 р., 13:30
Мама... Це перше слово, яке з радістю та усмішкою вимовляє дитина. Мамина колискова звучить найніжнішою музикою в дитинстві і, навіть тоді, коли посрібляться наші скроні. Світ не мав би стільки геніїв, стільки великих мужів, якби над їхнім дитинством не тремтіло б серце матері.
16 Березня, 2021 р., 14:21
Національна академія статистики, обліку та аудиту – державний вищий навчальний заклад ІV рівня акредитації, запрошує вас на навчання для здобуття вищої освіти.
01 Березня, 2021 р., 16:25
Як підвищити інтерес учнів до вивчення шкільного курсу географії? Одним із шляхів розв’язання цієї проблеми є позакласна роботу як невід’ємна складова освітнього процесу. Якщо знання, отримані на уроці, зацікавили учнів, то це спонукає їх вивчати предмет і після уроків. До того ж добре організована, цікава, різноманітна позакласна робота з предмету – це один із найефективніших засобів пробудження й підтримки в учнів інтересу до географії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь