Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

20 Квітня, 2021 р., 10:29
У зв’язку зі збільшення прожиткового мінімуму для різних категорій населення збільшено виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за принципом “гроші ходять за дитиною”, оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя і підтримки малих групових будинків.
16 Квітня, 2021 р., 19:06
Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка. Якщо Ви маєте досвід виховання власних, уже повнолітніх дітей, проживаєте на спільній житловій площі, маєте час і любите працювати з дітьми, пропонуємо нову роботу – сімейний патронат.
13 Квітня, 2021 р., 12:10
Служба у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації звертається до мешканців району з приводу влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сімейні форми виховання.
09 Квітня, 2021 р., 11:48
Понад 90% територіальних громад Вінницької, Запорізької, Кіровоградської, Сумської, Харківської, Черкаської, Чернігівської областей мають свої служби у справах дітей.
08 Квітня, 2021 р., 16:23
З початком теплого сезону особливо наголошуємо про уважність батьків, щодо не зачинених вікон та москітних сіток, через які, гине багато діточок. Бо виживають одиниці...
01 Квітня, 2021 р., 16:08
30 березня начальником служби у справах дітей Оленою Онищук та головним спеціалістом служби Іриною Верещако було здійснено робочу поїздку до Білокоровицької сільської громади.
25 Березня, 2021 р., 15:36
Голова районної державної адміністрації Юрій Тарасюк та голова і заступник районної ради Юлія Гаєвська й Олена Харченко, спільно з начальником служби у справах дітей Оленою Онищук привітали з першим ювілеєм (10 років) дитину, яка перебуває у складних життєвих обставинах.
23 Березня, 2021 р., 11:35
Одним із пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей, створення сприятливих умов для їхнього фізичного, інтелектуального та духовного розвитку, забезпечення права кожної дитини на сім’ю. Особливо актуальною формою виховання дітей, які в силу життєвих обставин залишились без батьківського піклування є – сім’я патронатного вихователя.
22 Березня, 2021 р., 08:22
Деінституціалізація –повний процес планування реорганізації зі скороченням і/або закриттям закладів інтернатного типу, створення різноманітних інших послуг догляду за дитиною, які регулюються законом і стандартами, орієнтованими на результат.
18 Березня, 2021 р., 15:29
Сьогодні 18 березня 2021 року головним спеціалістом служби у справах дітей Коростенської РДА Аліною Максименко було взято участь в онлайн-режимі розширеного засідання Координаційної ради з питань охорони дитинства та підтримки сім’ї при облдержадміністрації з питання: «Система захисту прав дітей Житомирської області: стратегічні цілі та пріоритетні напрями».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь