Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво

04 Листопада, 2021 р., 09:57
У рамках програми Президента “Велике будівництво” на магістралі М-06 Київ – Чоп тривають роботи із заміни дорожнього покриття в межах поточного середнього ремонту. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, йдеться про влаштування елементів системи моніторингу за станом доріг та умовами руху.
03 Листопада, 2021 р., 16:50
За інформацією Служби автомобільних доріг у Житомирській області, на ділянці міжнародного автошляху М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський у рамках програми Президента України «Велике будівництво» розпочато поточний середній ремонт.
03 Листопада, 2021 р., 09:52
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського в Житомирській області завершено ще один об’єкт дорожньої інфраструктури – реконструкцію ділянки автошляху Ходорків-Мохначка у Попільнянській територіальній громаді.
02 Листопада, 2021 р., 13:48
Зведення шляхопроводу проводиться в рамках будівництва транспортної розв’язки на км 214+223 автодороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю). Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.
02 Листопада, 2021 р., 09:20
Основне завдання проєкту Президента України “Велике будівництво” — масштабна розбудова якісної інфраструктури України.
01 Листопада, 2021 р., 11:41
Цьогоріч у Житомирській області в рамках програми Президента України «Велике будівництво» здійснюється ремонт міжнародного автошляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю).
29 Жовтня, 2021 р., 13:45
У рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області триває ремонт доріг, що сприятиме розвитку транспортної логістики.
27 Жовтня, 2021 р., 13:25
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» здійснюється розбудова соціальної інфраструктури Житомирської області. Так, у смт Гуйва Житомирського району в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради проводиться реконструкція лікувального корпусу (дитяче відділення) під інфекційне відділення.
27 Жовтня, 2021 р., 09:02
Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області  здійснюється ремонт доріг, які не відновлювалися десятиріччями. Так, у Романівській громаді Житомирського району ремонтується дорога, що єднає одразу три населених пункти Романів – Лісна Рудня – Межирічка.
25 Жовтня, 2021 р., 09:34
23 жовтня перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко разом із головою Новоград-Волинської РДА В’ячеславом Авраменком, першим заступником голови Новоград-Волинської РДА Іваном Туровським та Баранівським міським головою Олександром Мігеєм проінспектували будівництво Центру надання адміністративних послуг у місті Баранівка Новоград-Волинського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь