Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво

20 Вересня, 2021 р., 16:35
Впродовж 20-22 вересня Житомирська область вперше за роки незалежності України прийматиме командний чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮСШОР із 4-борства.
20 Вересня, 2021 р., 10:13
У Житомирській області в рамках програми Президента України «Велике будівництво» розпочато роботи одразу на двох об’єктах дорожньої інфраструктури області – на автомобільній дорозі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський у Коростенському районі.
16 Вересня, 2021 р., 20:42
Сьогодні, 16 вересня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із керівництвом Житомирського району, народними депутатами України та депутатами обласної ради взяли участь в урочистому відкритті нового дитячого садочку у Станишівці, побудованого в рамках програми Президента України «Велике будівництво».
16 Вересня, 2021 р., 19:15
У Житомирській області в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочали облаштування сучасної дороги, що пролягає до Біотехнологічного ліцею у селі Радовель.
16 Вересня, 2021 р., 13:35
14 вересня за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка його перший заступник Сергій Кириченко та начальник відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики Коростенської РДА Іванна Мазурова з робочим візитом завітали до Народицької територіальної громади для проведення спільної наради з її головою Лідією Бученко та представниками місцевих лісогосподарських підприємств, а саме ДП "Народицький лісгосп".
16 Вересня, 2021 р., 13:12
В ході робочої поїздки по району сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк проінспектував хід виконання капітального ремонту в рамках програми Президента України "Велике будівництво" автодороги у селі Веселівка, де накладають останній шар дорожнього покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону.
15 Вересня, 2021 р., 18:54
У рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області продовжується розбудова соціальної інфраструктури.
14 Вересня, 2021 р., 18:24
Сьогодні, 14 вересня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув спортивні заклади Житомира та Бердичева, які будуть реконструйовані у 2022 році в рамках програми Президента України «Велике будівництво».
14 Вересня, 2021 р., 18:23
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває розбудова та відновлення дорожньої інфраструктури.
14 Вересня, 2021 р., 17:43
У селі Веселівка у Коростенському районі розпочали влаштовувати шар дорожнього покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь