Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво

06 Жовтня, 2021 р., 16:09
Сьогодні, 06 жовтня, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів Житомирської обласної ради під головуванням Олександра Дмитрука.
06 Жовтня, 2021 р., 12:18
У рамках програми Президента України «Велике Будівництво» здійснюється реконструкція ділянки автомобільної дороги загального користування національного значення Н-03 Житомир – Чернівці км 52+250 – 58+000, що прилягає до шляхопроводу через залізницю. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, наразі підрядна організація зосереджена на монтажі армогрунтової підпірної стінки.
06 Жовтня, 2021 р., 12:16
Для забезпечення подальшого соціально-економічного розвитку та підвищення рівня життя мешканців територіальних громад у Житомирській області тривають активні роботи з будівництва та ремонту доріг.
05 Жовтня, 2021 р., 09:40
З моменту, коли в Україні у 2020 році стартувала програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», вже реконструйовано та збудовано 215 шкіл та садочків.
01 Жовтня, 2021 р., 13:45
Сьогодні, 01 жовтня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час робочої поїздки до Коростенського району долучилася до відкриття ще одного надважливого об’єкту соціальної інфраструктури області  – відділення екстреної медичної допомоги у КНП “Коростенська ЦМЛ КМР”.
01 Жовтня, 2021 р., 13:43
01 жовтня по всій території України почала працювати система автоматичного габаритно-вагового контролю «Зважування у русі» (WiM-комплекси). На Житомирщині такі пункти габаритно-вагового контролю розміщені поблизу с. Дідовичів Новоград-Волинського району та с. Сінгурів Житомирського району.
01 Жовтня, 2021 р., 13:00
На Житомирщині продовжується успішна реалізація дорожніх проєктів у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Так, завершено реконструкцію дороги в Оліївській громаді, яка відома як напрямок Кам’янка-Вільськ.
01 Жовтня, 2021 р., 11:31
Сьогодні, 1 жовтня, в місті Коростені за участі першого заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації Наталії Остапченко, голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка, голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, заступника міського голови Коростенської територіальної громади Володимира Вигівського, керівництва та медичних працівників Коростенської центральної міської лікарні відбулось урочисте відкриття нового сучасного приймального відділення.
01 Жовтня, 2021 р., 11:28
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» цьогоріч проводиться ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.
30 Вересня, 2021 р., 14:33
Із завтрашнього дня, 01 жовтня, буде посилено відповідальність за порушення вагових норм. Про це повідомляє Укравтодор.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь