Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво

10 Листопада, 2021 р., 16:09
Плавальний басейн Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» протягом кількох десятиліть залишається улюбленим місцем для тренувань та проведення лікувально-оздоровчих заходів. Задля подальшої ефективної роботи закладу та збільшення його потужностей у рамках програми Президента України «Велике будівництво» цьогоріч здійснюється капітальний ремонт будівлі басейну.
10 Листопада, 2021 р., 11:09
Оновлення залізниці, модернізація рухомого складу та залізничних шляхів стане наступним важливим напрямком Національної програми «Велике будівництво». Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Велике будівництво: нова залізниця».
09 Листопада, 2021 р., 15:13
Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою регіонального дизель-поїзда ДПКр-3, який було збудовано цьогоріч на Крюківському вагонобудівному заводі (КВБЗ).
09 Листопада, 2021 р., 13:33
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» на міжнародному автошляху М-21 створюється дворівнева транспортна розв’язка поблизу Бердичева.
05 Листопада, 2021 р., 15:35
У рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським, на Житомирщині проводяться роботи з капітального ремонту автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, ділянка км 84+995 – 87+388.
05 Листопада, 2021 р., 08:35
04 листопада, на засіданні шостої сесії Житомирської обласної ради VIIІ скликання депутати підтримали ініціативу Житомирської облдержадміністрації з виділення коштів для підготовки проєктно-кошторисної документації для реалізації проєктів у рамках програми Президента України “Велике будівництво”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь