Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво

13 Грудня, 2021 р., 08:20
Задля збереження цілісності дорожнього покриття Службою автомобільних доріг у Житомирській області влаштовуються елементи моніторингу за станом доріг та умовами руху WIM. Наразі триває вживлення датчиків моніторингу руху транспорту.
10 Грудня, 2021 р., 13:48
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області активно розбудовується мережа закладів охорони здоров’я – будівництво амбулаторій, реконструкція лікарень та модернізація приймальних відділень.
10 Грудня, 2021 р., 13:32
Цьогоріч до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» додали новий напрям – економічний розвиток. Він передбачає реалізацію проєктів, які створюватимуть нові робочі місця та зміцнюватимуть економіку України. Індустріальні парки належать до цього напряму та передбачають створення нових робочих місць, що, своєю чергою, сприятиме зниженню трудової міграції українців.
10 Грудня, 2021 р., 10:20
Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА. Так, у рамках ініційованої Президентом Володимиром Зеленським програми “Велике будівництво” найближчими роками в Україні будуть зведені 19 нових льодових комплексів згідно з міжнародними стандартами, на яких можна буде займатися фігурним катанням і хокеєм.
10 Грудня, 2021 р., 09:49
У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” в м. Житомир вже на завершальній стадії.
09 Грудня, 2021 р., 08:29
08 грудня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, в рамках робочої поїздки до Коростенського району, відвідав  амбулаторію області у селі Хочине Олевської громади.
01 Грудня, 2021 р., 09:11
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко 30 листопада взяв участь у відкритті в с. Оліївці амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом.
29 Листопада, 2021 р., 13:22
Меморіальний будинок-музей академіка С.П. Корольова у м. Житомирі було включено до переліку проєктів із реставрації, консервації, ремонту пам’яток культурної спадщини, у тому числі замків, інших фортифікаційних, оборонних, палацово-паркових комплексів, що реалізуються в рамках проєкту “Велика Реставрація” у межах президентської програми “Велике будівництво”.
29 Листопада, 2021 р., 08:44
Під час робочої поїздки до Бердичівського району 26 листопада голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та його заступник Юрій Денисовець разом із керівництвом району та народними депутатами України взяли участь у відкритті закладу дошкільної освіти “Сонечко” в с. Слободищі Швайківської громади, побудованого в рамках програми Президента України “Велике будівництво”.
26 Листопада, 2021 р., 15:01
25 листопада, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до форуму «Велике будівництво: авіація і туризм», у якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь