Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво

22 Жовтня, 2021 р., 14:28
У Житомирській області активно триває ремонт доріг та, як наслідок, удосконалення транспортної логістики. Майже у кожній територіальній громаді області в рамках програми Президента «Велике будівництво» здійснюється розбудова автошляхів, які не ремонтували роками. Одним із них є ділянка Жеревці-Миролюбів, що пролягає через Зарічку, Миколаївку й Топільню Коростенського району.
22 Жовтня, 2021 р., 13:41
З наступного року в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочнеться перше за період незалежності масштабне оновлення парку вантажних вагонів. Для цього планується залучити близько 100 млрд грн.
22 Жовтня, 2021 р., 09:38
21 жовтня, голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк, ознайомився із завершення капітального ремонту автомобільної дороги місцевого значення Жеревці-Миролюбів (С 060902), що пролягає через Заріччя, Миколаївку, Топільня.
21 Жовтня, 2021 р., 12:35
20 жовтня бюджетний комітет погодив виплату субвенцій на комунальні об’єкти. Найближчим часом розпочнеться фінансування об’єктів за рахунок бюджету МКІП.
20 Жовтня, 2021 р., 12:35
Цьогоріч завершено реставрацію будівлі Житомирського обласного краєзнавчого музею (Магістрату), яка є пам’яткою архітектури національного значення. Це стало можливим завдяки програмі Президента України «Велике будівництво».
18 Жовтня, 2021 р., 16:31
Службою автомобільних доріг у Житомирській області оприлюднено заяву про наміри щодо коригування проєкту реконструкції автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) на ділянці км 129,6 – км 151,73, що здійснюється в рамках програми Президента України «Велике будівництво».
13 Жовтня, 2021 р., 12:47
Наприкінці листопада цього року планується завершити реконструкцію (термомодернізацію) Центру розвитку дитини «Сонечко» у смт Нова Борова, яке здійснюєтьсяу рамках програми Президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА.
13 Жовтня, 2021 р., 11:09
Житомирська область є найбільш постраждалою від аварії на ЧАЕС, тому рівень захворюваності на злоякісні новоутворення в регіоні мають найбільший показник по Україні. Щороку в області близько 4000 нових хворих діагностується з цим страшним діагнозом.
13 Жовтня, 2021 р., 09:43
12 жовтня в рамках робочої поїздки до Овруччини голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко взяв участь у Форумі громад Житомирщини, до якого долучилися представники майже усіх територіальних громад області.
13 Жовтня, 2021 р., 08:57
У рамках програми Президента України «Велике будівництво» у Житомирській області реалізується низка соціально значущих об’єктів, необхідних для забезпечення усіх потреб жителів територіальних громад, – реконструкція/будівництво шкіл, садочків, амбулаторій, приймальних відділень, ЦНАПів тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь