Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відео

06 Березня, 2021 р., 07:31
04 березня медичні працівники Черняхівського територіального медичного об’єднання отримали першу дозу вакцини від COVID-19 у рамках першого етапу вакцинації.
03 Березня, 2021 р., 12:12
Про переваги відновлюваних джерел енергії у домогосподарствах розповідає інформаційно-роз’яснювальна кампанія «Чиста енергія для Вашої родини», розроблена Держенергоефективності за підтримки Проекту ЄС Twinning.
02 Березня, 2021 р., 17:09
01 березня у Комунальній установі «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради розпочався перший етап вакцинації медичних працівників від COVID-19.
01 Березня, 2021 р., 13:20
Сьогодні, 01 березня, голова ОДА Віталій Бунечко провів щотижневий підсумковий брифінг щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Житомирській області,  участь у якому також взяв начальник відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА Сергій Березовський.
22 Лютого, 2021 р., 11:40
Сьогодні, 22 лютого, перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко провела щотижневий підсумковий брифінг щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Житомирській області,  участь у якому також взяв начальник відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА Сергій Березовський та директор Житомирського обласного медичного спеціалізованого центру Максим Кутишенко.
17 Лютого, 2021 р., 08:38
Фахівці правового клубу PRAVOKATOR створили відео присвячене темі укладання договорів оренди землі. Це відео є частиною циклу консультацій, у яких система безоплатної правової допомоги роз'яснює основні питання у сфері земельних правовідносин.
16 Лютого, 2021 р., 08:53
Державна житлово-комунальна інспекція контролюватиме якість комунальних послуг та економічне обґрунтування тарифів. Це під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Платіжка» заявив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.
15 Лютого, 2021 р., 12:35
Сьогодні, 15 лютого, заступник голови ОДА Віктор Градівський провів щотижневий підсумковий брифінг щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Житомирській області,  участь у якому також взяв начальник відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА Сергій Березовський.
11 Лютого, 2021 р., 08:09
Про переваги відновлюваних джерел енергії у домогосподарствах розповідає інформаційно-роз’яснювальна кампанія «Чиста енергія для Вашої родини», розроблена Держенергоефективності за підтримки Проекту ЄС Twinning.
08 Лютого, 2021 р., 12:39
Сьогодні, 08 лютого, заступник голови ОДА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько провів щотижневий підсумковий брифінг щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Житомирській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь