Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відео

14 Січня, 2021 р., 09:02
16 січня 2021 року набирає чинності стаття 30 Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, основною вимогою якої є використання української мови під час обслуговування споживачів.
05 Січня, 2021 р., 14:06
Це стало можливим завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Чоповицька об’єднана територіальна громада отримала сучасний дитячий садочок, розрахований на 80 дитячих місць.
05 Січня, 2021 р., 09:09
В Україні щодня фіксується велика кількість нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Як показує світова практика, дотримання профілактичних заходів та особистої гігієни здатне обмежети поширення коронавірусної інфекції. Будьте відповідальними! Бережіть себе та своїх рідних.
04 Січня, 2021 р., 13:53
Сьогодні, 04 січня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела щотижневий підсумковий брифінг щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Житомирській області,  участь у якому також взяв директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.
04 Січня, 2021 р., 12:07
Світова практика показує, що своєчасні протиепідемічні заходи та дотримання карантину є ефективними в боротьбі з цією хворобою.
01 Січня, 2021 р., 08:00
«Бути Президентом такого прекрасного народу – це велика гордість. І дуже велика відповідальність. Я буду робити все, щоб і через рік, і в усіх наступних роках у цей самий день і час мені було не соромно дивитись вам в очі», – наголосив Глава держави.
28 Грудня, 2020 р., 11:33
Сьогодні, 28 грудня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела щотижневий підсумковий брифінг щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Житомирській області,  участь у якому також взяв директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.
26 Грудня, 2020 р., 09:56
У зв’язку з посиленням карантину на період новорічних свят, зокрема введення нових обмежень, які стосуються відвідування закладів культури, проведення новорічних заходів у школах та садочках тощо, Житомирський обласний український музично-драматичний театр імені Івана Кочерги спільно з Житомирською облдержадміністрацією підготував відео новорічної вистави для дітей, яке можна переглянути онлайн.
23 Грудня, 2020 р., 09:20
Із цього відео ви дізнаєтесь, коли лід може бути небезпечним, які прості правила безпеки можуть врятувати від лиха на льоду та як допомагати людині, що провалилася під кригу.
17 Грудня, 2020 р., 12:18
Аби підтримати педагогів та популяризувати профессію вчителя стартувала кампанія “Класний вчитель”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь