Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

07 Грудня, 2022 р., 08:55
Всіх працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів та членів виконавчого комітету щиро вітаю з Днем місцевого самоврядування в Україні!
06 Грудня, 2022 р., 08:13
Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але в останні роки, починаючи з 2014 року, коли росія почала війну проти України, і в 2022 році, під час повномасштабного вторгнення ворожих військ на територію нашої держави, його важливість зросла ще більше.
01 Грудня, 2022 р., 08:22
Шановні працівники прокуратури! З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку!
30 Листопада, 2022 р., 10:56
Радіотехнічні війська Повітряних сил супроводили понад 240 тисяч повітряних цілей окупантів за час повномасштабної війни. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Залужний.
21 Листопада, 2022 р., 15:51
Дорогі захисники України, воїни та ветерани, десантники! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем десантно-штурмових військ Збройних Сил України.
20 Листопада, 2022 р., 10:29
Сьогодні відзначають своє професійне свято люди, які роблять значний внесок у забезпечення добробуту та продовольчої безпеки нашої держави, люди, які навіть попри складні воєнні часи дбають про хліб на столі у кожного українця, займаються тваринництвом, науковим підходом до сільського господарства.
18 Листопада, 2022 р., 10:05
Від щирого серця та з почуттям глибокої поваги хочу відзначити відданість військовій справі та професіоналізм сержантів ЗСУ, їхні мужність і героїзм у боротьбі за свободу, незалежність й територіальну цілісність України. Сержантський колектив нині є кістяком будь-якого бойового підрозділу.
16 Листопада, 2022 р., 13:02
У професійне свято сьогодні хочу подякувати всім тим, хто працює у сфері радіомовлення, телебачення та зв’язку України. Як і все наше суспільство в такий складний для країни час ви згуртувалися, ви стоїте на своєму «бойовому посту» інформаційного фронту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь