Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

09 Листопада, 2022 р., 08:40
У Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва щиро вітаю з професійним святом усіх, хто за покликанням серця присвятив своє життя благородній справі!
04 Листопада, 2022 р., 10:31
Для багатьох жителів Коростенського району це родинне свято, адже на залізниці України вони працюють цілими поколіннями.
03 Листопада, 2022 р., 08:16
Важко переоцінити роботу наших захисників ракетних військ та артилерії , їх вогневу перевагу над ворогом під час збройної агресії російської федерації. На полі бою ракетники та артилеристи послаблюють резерви противника, прикривають своїх на флангах і стиках, знищують танки і броньовані машини іншої сторони. Сьогодні наші воїни щоденно доводять свою професійність та майстерність. Вони виборюють мир, стоять на варті неба і землі.
28 Жовтня, 2022 р., 09:18
Традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.
14 Жовтня, 2022 р., 08:00
Сьогодні визначний день для кожного з нас. Ми відзначаємо чотири свята, які тісно пов’язані один з одним і нагадують нам про героїчне минуле і героїчне сьогодення мужніх воїнів-захисників України, справжніх патріотів рідної країни. Це День Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва, День захисників і захисниць України та 80-річчя створення Української повстанської армії.
08 Жовтня, 2022 р., 12:38
Професія юриста завжди вважалася однією з наи?почесніших і разом з тим, наи?більш відповідальною.
01 Жовтня, 2022 р., 12:19
1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.
30 Вересня, 2022 р., 10:29
Перш за все це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це свято батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.
30 Вересня, 2022 р., 09:40
Шановні бібліотекарі! У день Вашого професійного свята, дозвольте мені привітати Вас та побажати міцного здоров'я, сімейного добробуту, родинного затишку, а також вдосконалення професійних якостей.
18 Вересня, 2022 р., 09:00
Шановні працівники та ветерани лісового господарства,всі, хто вболіває за долю лісу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь