Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

18 Травня, 2022 р., 13:06
Шановні наші захисники – резервісти! Ваш авторитет, мужність і відвага високо оцінені в українському суспільстві. Для співвітчизників ви є справжніми героями, які у найскладніших умовах війни отримали бойовий вишкіл та з честю виконуєте свій військовий обов’язок.
08 Травня, 2022 р., 08:55
Здається так легко знайти слова, які хотілось би сказати найріднішій людині в світі. Проте, водночас це дуже важко. Сказати хочеться так багато.
08 Травня, 2022 р., 08:32
Сьогодні День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні і, нажаль, ми відзначаємо його в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України.
06 Травня, 2022 р., 11:29
Шановні захисники і захисниці! Щиро і з почуттям глибокої поваги вітаю Вас з професійним святом! 
30 Квітня, 2022 р., 09:30
Війна, розв’язана росією 8 років тому чітко продемонструвала суспільству надзвичайну важливість надійної охорони державного кордону. Як у 2014 році, так і в лютому 2022 першими відчули підступність ворога саме прикордонники. Саме на їх плечі випало першими дати відсіч армії супротивника і дати йому зрозуміти – українці нація нескорених, вільних, сильних та мужніх людей.
24 Квітня, 2022 р., 09:07
Шановні жителі Коростенського району, дорогі друзі! У цей благословенний час прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!
24 Квітня, 2022 р., 09:03
На Великдень ми просимо в Бога великої благодаті, щоб здійснилася наша велика мрія – це ще один Великий день, день, коли в Україні настане великий мир. А з ним – вічна злагода й процвітання. З вірою та впевненістю в це я вітаю всіх вас зі святом Пасхи і Великоднем. Бережіть себе. Бережіть своїх близьких. Бережіть Україну! Христос воскрес! Воістину воскрес!
17 Квітня, 2022 р., 13:24
В цей день хочу від усієї душі звернутись до всіх християн західного обряду. Дорогі друзі, прийміть найщиріші вітання з величним християнським святом – Світлого Христового Воскресіння! Святом, яке в ці буремні часи має особливе значення. Воно надихає нас на добрі та праведні справи, вселяє в кожного віру, що добро завжди перемагає зло. Кожен з нас вважає це свято символом чистоти помислів, здійснення життєвих надій та сподівань і чекає на нього з нетерпінням.
28 Січня, 2022 р., 08:05
Сьогодні виповнюється 30 років від дня затвердження національного синьо-жовтого прапора – Державним прапором України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь