Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

24 Грудня, 2021 р., 08:10
Сьогодні відзначають професійне свято працівники, які надають архівні довідки, копії та витяги з документів, потрібні для забезпечення соціального захисту, збереження прав та законних інтересів людей.
22 Грудня, 2021 р., 08:10
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших енергетиків та електриків, всіх працівників енергетичного комплексу.
19 Грудня, 2021 р., 08:00
Від щирого серця вітаємо всіх з Днем святого Миколая! Хай це дивовижне зимове свято вселить в кожного з нас любов і надихне на добрі справи та милосердя, нехай подарує нам віру у здійснення наших найзаповітніших бажань та надію на здійснення наших мрій!
18 Грудня, 2021 р., 08:38
Переважна більшість з нас, якщо не сказати, що практично всі, хоча б кілька разів у своєму житті відвідували цю скромну установу. Функції РАГСів гранично прості, проте знаходитися в гущі подій людських доль під час зовсім не просто.
17 Грудня, 2021 р., 08:00
17 грудня своє професійне свято відзначають люди, чия самовіддана праця і професіоналізм є важливою складовою утвердження у державі принципів законності, справедливості та верховенства права, люди, які у непростих умовах здійснюють надзвичайно відповідальну місію – забезпечують належне виконання рішень судів.
15 Грудня, 2021 р., 08:05
З нагоди нашого професійного свята хотів би висловити слова вітання та підтримки кожному судді, адже здійснення правосуддя вами сьогодні відбувається у надскладних умовах динамічних законодавчих та суспільних перетворень, високої соціальної напруги та дефіциту суддівських кадрів.
10 Грудня, 2021 р., 11:31
Свій день народження сьогодні відзначає мудрий, досвідчений, відповідальний керівник, управлінець, який завжди відкритий до саморозвитку, голова Словечанської територіальної громади Володимир Олександрович Трикиша.
07 Грудня, 2021 р., 08:34
Щиро вітаю Вас із Днем місцевого самоврядування!
06 Грудня, 2021 р., 07:47
Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України. Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати захистом і опорою для своєї країни, рідних і близьких. Ваша служба – це не тільки професія, для більшості з вас – це справа всього життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь