Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський міськрайонний відділ Філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області

26 Червня, 2020 р., 10:59
Сьогодні у світі налічується понад 250 млн. наркозалежних. 60 % хлопчиків – підлітків та 20 % дівчаток у віці 14-17 років хоча б раз пробували наркотичні речовини. З кожним роком кількість узалежнень серед молоді зростає. Це і наркоманія, і токсикоманія, і тютюнопаління, зловживання ліками, енергетичними напоями, алкоголем, тощо.
22 Червня, 2020 р., 12:00
22 червня 2020 року старший інспектор Коростенського МРВ Сергій Ятченко зустрівся з персоналом установи Коростенської ВК (№71), який готує засуджених до звільнення з метою обговорення проміжних результатів реалізації пенітенціарної пробації та визначення пріоритетних напрямків співпраці на наступне півріччя.
19 Червня, 2020 р., 13:16
19 червня 2020 року для неповнолітніх суб’єктів пробації Коростенського МРВ організовано зустріч з Валентином Сингаївським лікарем-інфекціоністом «Клініки дружньої до молоді», яка націлена на профілактику ризикованої поведінки.
22 Травня, 2020 р., 14:10
Нещодавно начальниця Коростенського МРВ Антоніна Ващенко зустрілась з заступником голови Коростенської районної державної адміністрації Артемом Майдаником. В ході зустрічі було розглянуто питання надання гуманітарної допомоги суб’єктам пробації, які перебувають на обліку в Коростенському МРВ та є соціально-вразливими категоріями населення.
21 Травня, 2020 р., 09:52
Сьогодні, у День вишиванки, всі, від малого до великого, вбираються у традиційне українське вбрання яке виглядає дуже святково і дарує всім відмінний настрій.
19 Травня, 2020 р., 14:50
Нещодавно у  відомчій газеті Державної кримінально-виконавчої служби«Закон і обов’язок» від 18 травня 2020 року було опубліковане інтерв’ю полковника внутрішньої служби Олександра Нікітчука, начальника Коростенської виправної колонії (№71) в якому він розповів журналісту про історію започаткування установи, напрями роботи із засудженими, про кадрові питання і сучасні виклики реформування для Державної кримінально-виконавчої служби.
15 Травня, 2020 р., 12:20
15 травня 2020 року начальниця Коростенського МРВ Антоніна Ващенко та старший інспектор відділу Марина Маліневська за повісткою про виклик з’явилися до Малинського районного суду для участі у підготовчому засіданні.
07 Травня, 2020 р., 16:33
У зв’язку з загостренням розповсюдження коронавірусної інфекції, гостро постає питання забезпечення певних потреб сімей неповнолітніх суб’єктів пробації, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують допомоги. Тому, вказане питання стало темою нещодавньої робочої зустрічі ініційованою службою пробації з Коростенським районним центром соціальних служб.
05 Травня, 2020 р., 16:05
Нещодавно з метою профілактики поширення коронавірусноїінфекції та дбаючи про здоров’я своїх співробітників Профспілкова організаціяперсоналу Державної установи «Центр пробації» забезпечилапрацівників Коростенського МРВ неопреновими захисними масками багаторазового використання, антисептичними засобами, захисними окулярами та нітриловими рукавичками.
22 Квітня, 2020 р., 15:33
У день професійного свята хочемо побажати  плідної професійної діяльності, нових досягнень та здобутків. Нехай це свято надихає  на нові звершення, хай кожен день буде наповнений творчим змістом і теплом. Наснаги і успіхів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь