Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський міськрайонний відділ Філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області

15 Травня, 2020 р., 12:20
15 травня 2020 року начальниця Коростенського МРВ Антоніна Ващенко та старший інспектор відділу Марина Маліневська за повісткою про виклик з’явилися до Малинського районного суду для участі у підготовчому засіданні.
07 Травня, 2020 р., 16:33
У зв’язку з загостренням розповсюдження коронавірусної інфекції, гостро постає питання забезпечення певних потреб сімей неповнолітніх суб’єктів пробації, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують допомоги. Тому, вказане питання стало темою нещодавньої робочої зустрічі ініційованою службою пробації з Коростенським районним центром соціальних служб.
05 Травня, 2020 р., 16:05
Нещодавно з метою профілактики поширення коронавірусноїінфекції та дбаючи про здоров’я своїх співробітників Профспілкова організаціяперсоналу Державної установи «Центр пробації» забезпечилапрацівників Коростенського МРВ неопреновими захисними масками багаторазового використання, антисептичними засобами, захисними окулярами та нітриловими рукавичками.
22 Квітня, 2020 р., 15:33
У день професійного свята хочемо побажати  плідної професійної діяльності, нових досягнень та здобутків. Нехай це свято надихає  на нові звершення, хай кожен день буде наповнений творчим змістом і теплом. Наснаги і успіхів!
15 Квітня, 2020 р., 16:55
14 квітня 2020 заступник начальника Коростенського МРВ Віта Линник провела робочу зустріч з старшим оперуповноваженим сектора кримінальної поліції Коростенського ВП ГУ НП у Житомирській області.
09 Квітня, 2020 р., 14:49
7 квітня 2020 року КП «КоростеньМедіа» оголосило  челендж  #ПідтримуюЛікарів та закликало всіх мешканців міста направляти на адресу місцевого телебачення відео-звернення в підтримку лікарів Коростенщини. Працівники Коростенського МРВ відгукнулись та записали невеличке відео зі словами підтримки нашим лікарям.
01 Квітня, 2020 р., 12:28
У зв’язку з загостренням ситуації, пов’язаної з поширенням випадків гострої распіраторної хвороби спричиненої коронавірусомCOVID-19, з метою своєчасного і повного проведення профілактики, у Коростенському МРВ вжито додаткових заходів з організації роботи.
13 Березня, 2020 р., 12:12
12 березня старший інспектор Коростенського МРВ Сергій Ятченко зустрівся з старшим соціальним працівником БФ «Нехай твоє серце б’ється» членом БО «Вільна зона» Костянтином Козловим та провели лекцію для засуджених Державної установи «Коростенська виправна колонія (№71)» щодо профілактики суспільно-небезпечних хвороб та надали роз’яснення щодо соціальних послуг для адаптації після звільнення, в рамках пенітенціарної пробації.
11 Березня, 2020 р., 15:43
11 березня 2020 персонал Коростенського МРВ зустрівся з волонтерами пробації та спланував подальшу роботу за різними напрямками, відповідно до Положення про організацію діяльності волонтерів пробації. Сторони детально обговорили напрямки співпраці, які заходи потрібно буде застосовувати під час реалізації волонтерської діяльності до суб’єктів пробації, про основні завдання у здійсненні нагляду за суб’єктами пробації.
04 Березня, 2020 р., 16:14
Нещодавно працівниця Коростенського МРВ філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області відвідала творчий вечір заслуженого журналіста України, письменника, видавця і громадського діяча Віктора Васильчука, який відбувся в міському Палаці культури ім. Т. Шевченка та привітала з 60-річним ювілеєм та 40-річчям творчої діяльності ювіляра.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь