Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

02 Червня, 2020 р., 12:55
Менеджери служби безпеки банку та інтернет-магазинів, лікарі, соціальні працівники, поквартирні продавчині і просто розгублені – ким тільки не представляються шахраї, аби ошукати довірливих громадян. Відтак, правоохоронці Житомирщини вкотре закликають полісян бути обережними аби не натрапити на продумані схеми зловмисників.
01 Червня, 2020 р., 11:41
Правоохоронці попереджають громадян про адміністративну та кримінальну відповідальність за посіви та культивування нарковмісних рослин на присадибних ділянках.
18 Травня, 2020 р., 11:36
Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 травня близько 23:15 на вул. Грушевського у Коростені. Попередньо, водій автомобіля «Daewoo Lanos», 38-річний житель м. Коростеня, рухаючись від центру міста, здійснив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину.
07 Травня, 2020 р., 14:52
За інформацією Житомирського обласного центру з гідрометеорології 7 травня на території області хмарно, йтиме дощ, у першій половині дня – рясний, далі – помірний. Поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними та враховувати погодні умови, вирушаючи у дорогу.
29 Квітня, 2020 р., 15:32
Поліцейські зареєстрували випадок шахрайства відносно 31-річної житомирянки, яка повірила ошуканцю під виглядом «банківського працівника». У результаті жінка втратила майже 10 тисяч гривень. Нині правоохоронці встановлюють особу, причетну до злодіяння, та закликають жителів області бути вкрай обережними у спілкуванні з незнайомими «фахівцями» по телефону та при проведенні фінансових операцій.
24 Квітня, 2020 р., 13:07
Шановні громадяни! Коростенський відділ поліції ГУНП в Житомирській області застерігає: будьте уважними та обережними. Останнім часом все більше громадян потерпають від шахрайств. Одним з видів ошуканств є використання особистих відомостей для заволодіння коштами через банківські операції.
21 Квітня, 2020 р., 11:01
Упродовж останнього тижня у кількох районах області сталися масштабні пожежі загальною площею понад 7 тисяч гектарів. До їх локалізації, гасіння та ліквідації наслідків залучені значні ресурси. Навколишньому середовищу, державі та громадам завдано величезні збитки. Відтак слідчими поліції розпочато низку кримінальних проваджень.
21 Квітня, 2020 р., 10:57
Напередодні Великодня поліцейські Коростенського відділу поліції завітали до оселі родини Євгенії Федорівни та Василя Миколайовича Березюків аби привітати їх зі святом, згадати свого колегу, товариша, побратима Сергія Березюка та вручити його батькам традиційний Великодній кошик.
17 Квітня, 2020 р., 16:32
Близько 600 поліцейських працюватимуть уночі з 18 на 19 квітня та упродовж дня неділі поблизу соборів та церков, слідкуючи за дотриманням карантинних обмежень. Також до них долучаться нацгвардійці та члени громадських формувань. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь