Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

15 Липня, 2020 р., 09:10
13 липня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про спробу крадіжки в одному з торгівельних закладів міста. На місці події небайдужі відвідувачі затримали і передали поліцейським місцеву жительку. Розпочато досудове розслідування.
14 Липня, 2020 р., 08:00
Подія сталась близько півдня 13 липня на автодорозі між селами Коростенщини. Унаслідок перекидання легковика травм зазнали 5 людей, троє з яких – діти.
01 Липня, 2020 р., 12:38
Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 липня близько 07:45 по вул. Грушевського у Коростені. Попередньо, водій мотоцикла «Honda», 18-річний місцевий житель, рухаючись вулицею міста, здійснив зіткнення з автомобіля «Lada Granta», під керуванням 36-річного місцевого жителя, який у цей час зупинився перед здійсненням повороту. 
23 Червня, 2020 р., 10:51
На Житомирщині триває спільна діяльність прокуратури області, правоохоронних органів та державних органів контролю з протидії та припинення незаконного видобутку бурштину у північних районах.
02 Червня, 2020 р., 13:37
Подія сталась уранці 1 червня в одному із сіл Коростенського району. У будинку було виявлено тіло господаря із ознаками насильницької смерті. Працівники кримінальної поліції оперативно встановили та затримали причетного до тяжкого злочину. Розпочато досудове розслідування.
02 Червня, 2020 р., 12:55
Менеджери служби безпеки банку та інтернет-магазинів, лікарі, соціальні працівники, поквартирні продавчині і просто розгублені – ким тільки не представляються шахраї, аби ошукати довірливих громадян. Відтак, правоохоронці Житомирщини вкотре закликають полісян бути обережними аби не натрапити на продумані схеми зловмисників.
01 Червня, 2020 р., 11:41
Правоохоронці попереджають громадян про адміністративну та кримінальну відповідальність за посіви та культивування нарковмісних рослин на присадибних ділянках.
18 Травня, 2020 р., 11:36
Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 травня близько 23:15 на вул. Грушевського у Коростені. Попередньо, водій автомобіля «Daewoo Lanos», 38-річний житель м. Коростеня, рухаючись від центру міста, здійснив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину.
07 Травня, 2020 р., 14:52
За інформацією Житомирського обласного центру з гідрометеорології 7 травня на території області хмарно, йтиме дощ, у першій половині дня – рясний, далі – помірний. Поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними та враховувати погодні умови, вирушаючи у дорогу.
29 Квітня, 2020 р., 15:32
Поліцейські зареєстрували випадок шахрайства відносно 31-річної житомирянки, яка повірила ошуканцю під виглядом «банківського працівника». У результаті жінка втратила майже 10 тисяч гривень. Нині правоохоронці встановлюють особу, причетну до злодіяння, та закликають жителів області бути вкрай обережними у спілкуванні з незнайомими «фахівцями» по телефону та при проведенні фінансових операцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь