Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

15 Листопада, 2020 р., 09:27
Близько 1,25 мільйона чоловік щорічно вмирають в результаті дорожньо-транспортних пригод. Дорожньо-транспортні травми є провідною причиною смерті серед молодих людей, віком 15-29 років. 90% смертельних випадків у світі на дорогах відбуваються в країнах з низьким і середнім рівнем доходу, навіть якщо ці країни мають приблизно половину автомобілів в світі. Половина з тих, хто помирає на дорогах світу є "уразливими учасниками дорожнього руху": пішоходи, велосипедисти та мотоциклісти.
09 Вересня, 2020 р., 16:17
9 вересня у райцентрі сталася пригода на залізниці, у результаті якої травми отримала дитина. Відкрито кримінальне провадження. Триває встановлення усіх обставин.
09 Вересня, 2020 р., 16:15
Поліцейські мають обґрунтовані підозри щодо причетності місцевого підприємця до незаконної вирубки лісу у Коростенському районі. З пилорами вилучено необліковану деревину та обладнання для її обробки. 
02 Вересня, 2020 р., 10:19
Уночі 30 серпня до поліції надійшло повідомлення про завдання поранення жителю с. Білошиці Коростенського району. В приватному будинку було виявлено загиблого 51-річного господаря з ушкодженням грудної клітини. За підозрою у нанесенні смертельної травми поліцейські затримали його дружину. Триває досудове розслідування.
31 Серпня, 2020 р., 19:01
31 серпня близько 15:20 надійшло повідомлення про пошкодження колії на перегоні Бехи-Сокорики у Коростенському районі Житомирщини. На місці події працюють поліцейські, вибухотехнічна служба ГУНП області, працівники регіонального Управління СБУ, рятувальники, залізничники. Також виїхали слідчо-оперативні групи Коростенського відділу поліції та ГУ Нацполіції Житомирщини. Проводиться ретельний огляд місця події та з’ясування обставин.
12 Серпня, 2020 р., 16:36
Коростенська пенсіонерка, повіривши незнайомцю, який назвався лікарем обласного медзакладу, віддала так званому кур’єру всі свої заощадження – 6 тисяч доларів США та 1 тисячу гривень. Жінка вважала, що таким чином допомагає рятувати життя своєму синові, який потрапив у ДТП. 
10 Серпня, 2020 р., 11:49
Упродовж вихідних поліцейські Житомирщини розпочали розслідування двох випадків травмування дітей на автошляхах області. На Овруччині з травмами до лікарні потрапив 4-річний малюк, а у м.  Коростені – 11-річний школяр. Відтак правоохоронці закликають батьків дбати про безпеку дітей та нагадати їм Правила дорожнього руху.
08 Серпня, 2020 р., 20:21
Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 8 серпня у Коростенському районі на Житомирщині.  За попередніми даними, у результаті зіткнення маршрутного мікроавтобуса з вантажівкою загинуло четверо людей. Нині на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області, Коростенського відділу поліції та патрульні поліцейські.
31 Липня, 2020 р., 10:40
Уночі, 30 липня, на Грозинському сміттєзвалищі затримали три вантажівки із львівським сміттям без документації. 
15 Липня, 2020 р., 11:25
Нарковмісні рослини виявив на присадибній ділянці жителя одного із селищ дільничний офіцер поліції місцевого відділу. Рослини коноплі правоохоронці вилучили. Розпочато кримінальне провадження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь