Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

12 Серпня, 2020 р., 16:36
Коростенська пенсіонерка, повіривши незнайомцю, який назвався лікарем обласного медзакладу, віддала так званому кур’єру всі свої заощадження – 6 тисяч доларів США та 1 тисячу гривень. Жінка вважала, що таким чином допомагає рятувати життя своєму синові, який потрапив у ДТП. 
10 Серпня, 2020 р., 11:49
Упродовж вихідних поліцейські Житомирщини розпочали розслідування двох випадків травмування дітей на автошляхах області. На Овруччині з травмами до лікарні потрапив 4-річний малюк, а у м.  Коростені – 11-річний школяр. Відтак правоохоронці закликають батьків дбати про безпеку дітей та нагадати їм Правила дорожнього руху.
08 Серпня, 2020 р., 20:21
Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 8 серпня у Коростенському районі на Житомирщині.  За попередніми даними, у результаті зіткнення маршрутного мікроавтобуса з вантажівкою загинуло четверо людей. Нині на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області, Коростенського відділу поліції та патрульні поліцейські.
31 Липня, 2020 р., 10:40
Уночі, 30 липня, на Грозинському сміттєзвалищі затримали три вантажівки із львівським сміттям без документації. 
15 Липня, 2020 р., 11:25
Нарковмісні рослини виявив на присадибній ділянці жителя одного із селищ дільничний офіцер поліції місцевого відділу. Рослини коноплі правоохоронці вилучили. Розпочато кримінальне провадження.
15 Липня, 2020 р., 09:10
13 липня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про спробу крадіжки в одному з торгівельних закладів міста. На місці події небайдужі відвідувачі затримали і передали поліцейським місцеву жительку. Розпочато досудове розслідування.
14 Липня, 2020 р., 08:00
Подія сталась близько півдня 13 липня на автодорозі між селами Коростенщини. Унаслідок перекидання легковика травм зазнали 5 людей, троє з яких – діти.
01 Липня, 2020 р., 12:38
Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 липня близько 07:45 по вул. Грушевського у Коростені. Попередньо, водій мотоцикла «Honda», 18-річний місцевий житель, рухаючись вулицею міста, здійснив зіткнення з автомобіля «Lada Granta», під керуванням 36-річного місцевого жителя, який у цей час зупинився перед здійсненням повороту. 
23 Червня, 2020 р., 10:51
На Житомирщині триває спільна діяльність прокуратури області, правоохоронних органів та державних органів контролю з протидії та припинення незаконного видобутку бурштину у північних районах.
02 Червня, 2020 р., 13:37
Подія сталась уранці 1 червня в одному із сіл Коростенського району. У будинку було виявлено тіло господаря із ознаками насильницької смерті. Працівники кримінальної поліції оперативно встановили та затримали причетного до тяжкого злочину. Розпочато досудове розслідування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь