Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

29 Січня, 2021 р., 15:50
Сьогодні близько 8 ранку у с. Гуничі троє працівників Овруцького відділу поліції (Коростенського РУП ГУНП) дорогою до місця служби побачили на узбіччі дороги поруч із обійстям легковий автомобіль з палаючим капотом. Біля автівки метушилися двоє чоловіків. Правоохоронці зупинилися, з поспішних пояснень одного із селян стало зрозуміло, що він тільки-но встиг виїхати за межі свого подвір’я машиною, як вона загорілася. Тож разом із сином вони тепер намагалися відкрити кришку капота, яку заклинило, і якось загасити вогонь.
14 Січня, 2021 р., 11:07
Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 11 січня в Олевському районі. У результаті зіткнення двох автомобілів травми різного ступеня тяжкості отримали 5 людей. 34-річний пасажир одного з транспортних засобів загинув на місці події. Поліцейські розпочали кримінальне провадження.
24 Грудня, 2020 р., 12:10
23 грудня увечері до поліції надійшло повідомлення про травматичну ампутацію ніг 17-річного жителя райцентру. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Триває з’ясування усіх обставин події.
11 Грудня, 2020 р., 12:14
11 грудня погодні умови, за прогнозами синоптиків, продовжують сприяти утворенню ожеледиці на дорогах Житомирщини. Поліцейські радять водіям відкласти поїздки власним автотранспортом. У разі нагальної необхідності будьте максимально обережними, уважними та не виконуйте різких маневрів.
01 Грудня, 2020 р., 18:39
За минулу добу до територіальних підрозділів поліції звернулись двоє жителів області із заявами про шахрайства. Загальна сума завданих збитків склала понад 18 тисяч гривень. Нині у рамках досудових розслідувань поліцейські встановлюють осіб, причетних до правопорушень. Разом з тим правоохоронці вкотре закликають жителів області дбати про безпеку власних фінансових операцій.
15 Листопада, 2020 р., 09:27
Близько 1,25 мільйона чоловік щорічно вмирають в результаті дорожньо-транспортних пригод. Дорожньо-транспортні травми є провідною причиною смерті серед молодих людей, віком 15-29 років. 90% смертельних випадків у світі на дорогах відбуваються в країнах з низьким і середнім рівнем доходу, навіть якщо ці країни мають приблизно половину автомобілів в світі. Половина з тих, хто помирає на дорогах світу є "уразливими учасниками дорожнього руху": пішоходи, велосипедисти та мотоциклісти.
09 Вересня, 2020 р., 16:17
9 вересня у райцентрі сталася пригода на залізниці, у результаті якої травми отримала дитина. Відкрито кримінальне провадження. Триває встановлення усіх обставин.
09 Вересня, 2020 р., 16:15
Поліцейські мають обґрунтовані підозри щодо причетності місцевого підприємця до незаконної вирубки лісу у Коростенському районі. З пилорами вилучено необліковану деревину та обладнання для її обробки. 
02 Вересня, 2020 р., 10:19
Уночі 30 серпня до поліції надійшло повідомлення про завдання поранення жителю с. Білошиці Коростенського району. В приватному будинку було виявлено загиблого 51-річного господаря з ушкодженням грудної клітини. За підозрою у нанесенні смертельної травми поліцейські затримали його дружину. Триває досудове розслідування.
31 Серпня, 2020 р., 19:01
31 серпня близько 15:20 надійшло повідомлення про пошкодження колії на перегоні Бехи-Сокорики у Коростенському районі Житомирщини. На місці події працюють поліцейські, вибухотехнічна служба ГУНП області, працівники регіонального Управління СБУ, рятувальники, залізничники. Також виїхали слідчо-оперативні групи Коростенського відділу поліції та ГУ Нацполіції Житомирщини. Проводиться ретельний огляд місця події та з’ясування обставин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь