Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

29 Квітня, 2021 р., 09:15
Подія сталась уранці 28 квітня на околиці м. Коростеня. Інспектори Управління превентивної діяльності вчасно помітили технічні неполадки у попутній вантажівці, що могли призвести до дорожніх неприємностей. Поліцейські зупинили керманича та разом з іншими водіями допомогли справитись у ситуації.
26 Квітня, 2021 р., 13:57
26 квітня 1986 року сталась одна з найбільших аварій на атомних електростанціях - аварія на Чорнобильській АЕС. З нагоди цього дня по всій країні сьогодні проходять різні заходи, присвячені пам'яті ліквідаторів цієї аварії, – мітинги, покладання квітів до пам'ятників, молебні та інші акції.
22 Квітня, 2021 р., 13:20
Поліцейські ювенальної превенції Коростенського районного управління поліції постійно звертаються до суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами щодо недопущення продажу неповнолітнім таких товарів.
20 Квітня, 2021 р., 11:17
Співробітники Коростенського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області проводять посилену профілактичну та роз’яснювальну роботу серед населення та контролюють дотримання карантинних норм.
16 Квітня, 2021 р., 10:58
Нагадаємо,відповідний підрозділ запрацював у складі Коростенського районного управління з 17 лютого. Це друге місто на Житомирщині, де створений такий спеціалізований сектор, і результатом його роботи упродовж першого кварталу стало припинення понад чотирьох десятків випадків домашнього насильства.
12 Квітня, 2021 р., 10:08
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 11 квітня у с. Вишневому Коростенського району, загинув водій іномарки.
09 Квітня, 2021 р., 14:43
8 квітня у Житомирі, Бердичівському, Новограді-Волинському та Коростенському районах поліцейські проводили обшуки, поверхневі огляди та перевірки. У  результаті вилучені метадон, конопля та інші свідчення причетності до незаконних оборудок з наркотиками. Розпочаті кримінальні провадження.
08 Квітня, 2021 р., 16:18
Упродовж двох днів на території Коростенської та Лугинської територіальних громад працювали додаткові рейдові групи з числа працівників Головного управління Національної поліції Житомирщини, Коростенського районного управління поліції та Держпродспоживслужби.
06 Квітня, 2021 р., 21:49
Поліцейські провели низку заходів та задокументували черговий факт збуту наркотичного засобу місцевим жителем. Чоловіка затримали, а порошкоподібну речовину, яку він продавав, вилучили та направили на експертне дослідження. Триває досудове розслідування.
06 Квітня, 2021 р., 21:48
Уранці 5 квітня поліцейські зупинили для перевірки «DAF», завантажений лісопродукцією. Надалі з’ясувалось, що деревина перевозиться без відповідних документів. Триває  перевірка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь