Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

19 Січня, 2022 р., 13:29
В обійсті жителя Овруччини правоохоронці виявили саморобний пістолет, який направили на експертне дослідження. Триває з’ясування всіх обставин подій. 
19 Січня, 2022 р., 13:21
Кілька днів тому на одній з вулиць селища Першотравневого Гладковицької територіальної громади зник телефонний зв’язок. Як з’ясувалось згодом, із повітряної лінії невідомі викрали близько 60 м кабелю.
18 Січня, 2022 р., 10:19
17 січня інспектори ювенальної превенції та сектору протидії домашньому насильству Коростенського райуправління поліції спільно з працівниками соціальних служб Народицької громади відвідали сім’ї, які опинились у скрутних життєвих обставинах, а також ті, в яких були факти домашнього насильства.
18 Січня, 2022 р., 09:56
Днями слідчі Коростенського райуправління за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили про підозри у крадіжках двом містянам. Досудові розслідування тривають.
13 Січня, 2022 р., 16:38
13 січня відбулася зустріч дільничних офіцерів Коростенського райуправління ГУНП лейтенанта поліції Івана Миколайчука та старшого лейтенанта поліції Дениса Маринкіна з жителями Лугинської громади.
11 Січня, 2022 р., 15:42
Працівники сектору реагування патрульної поліції Коростенського райуправління допомагають кермувальникам транспортних засобів, які через складні погодні умови опинилися у непередбачуваних обставинах.
11 Січня, 2022 р., 15:04
Під час роботи за викликом про домашнє насильство поліцейські виявили у 28-річного учасника події револьвер. Нині у рамках досудового розслідування триває встановлення всіх обставин. Тож окрім адміністративної відповідальності за образи рідних, чоловікові доведеться відповідати й за незаконне поводження зі зброєю.    Днями до інспекторів сектору протидії домашньому насильству Коростенського райуправління поліції надійшло повідомлення від 24-річної жительки району про те, що її чоловік зловживає спиртним, словесно принижує та чинить психологічний тиск.  За місцем проживання подружжя у с. Малій Зубівщині інспектори поспілкувалися з членами сім’ї та місцевими жителями. Як з’ясувалось, 28-річний чоловік раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Цього ж разу він перебував у нетверезому стані, поводився агресивно та не реагував на зауваження. 
11 Січня, 2022 р., 12:35
За даними  Житомирського обласного центру з гідрометеорології  погода в Коростенському районі упродовж 11-13 січня буде хмарною та морозною, на дорогах очікується ожеледиця.   
10 Січня, 2022 р., 13:21
Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 січня близько 16:00 на 159 км автошляху Київ-Ковель, неподалік с. Сингаї, Коростенського району.
10 Січня, 2022 р., 12:55
Упродовж минулого тижня до Коростенського районного управління поліції надійшло 355 повідомлень про події, із них 24 кримінального характеру, а саме: 10 фактів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, 7 крадіжок та інші. У 5-ти випадках розшуківці вже встановили осіб, причетних до вчинення крадіжок з помешкань громадян.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь