Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

10 Січня, 2022 р., 09:51
5 грудня увечері поблизу місцевої виправної колонії правоохоронці затримали чоловіка та дівчину, які перекинули через паркан згортки з, імовірно, наркотичними засобами. Нині в рамках розпочатого кримінального провадження триває встановлення всіх обставин.
06 Січня, 2022 р., 12:49
Для забезпечення громадського #порядку на різдвяні свята буде залучено близько півсотні правоохоронців та працівників громадського формування «Коростенський яструб». 6 та 7 січня у 47 храмах плануються #богослужіння за участю понад тисячі громадян.
05 Січня, 2022 р., 14:31
15-річна коростенка опинилась у непростій ситуації у новорічну ніч. Про це до поліції повідомив таксист, який підвозив юначку і дізнався про її історію. В обставинах події розбирались ювенальні інспектори Коростенського райуправління. Нині дівчина у безпеці. 
04 Січня, 2022 р., 12:56
Також у склад посилених патрулів входили представники громадського формування «Коростенський яструб». Грубих порушень правопорядку та тяжких кримінальних діянь у цей період на території району не зареєстровано.
04 Січня, 2022 р., 12:52
Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 січня близько 19 годин на вул. Олексія Береста у м. Олевську. Унаслідок наїзду автомобілем травми отримав житель місцевої громади. Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події. 
31 Грудня, 2021 р., 09:25
Наразі дільничні офіцери поліції перевірили місця можливої реалізації такої продукції на міському ринку та в магазинах, адже контрафактні вибухові «іграшки» за мить можуть перетворити свято на трагедію. 
31 Грудня, 2021 р., 09:20
29 грудня вночі на автошляху в с. Грозине унаслідок наїзду автомобілем пішохід отримав травми, а водій залишив місце події. Поліцейські встановили його особу. Нині триває встановлення всіх обставин. 
31 Грудня, 2021 р., 09:14
Поліцейські Коростенського райуправління днями розбирались в обставинах появи забоїв на обличчі 10-річного хлопця. Про це їм повідомили соціальні працівники та педагоги. З’ясувалось, що хлопця вдома вдарила мати. Нині у родині працюють поліцейські та відповідні служби. 
29 Грудня, 2021 р., 10:14
25 грудня в обідню пору до відділу #поліції №1 (м. Овруч) Коростенського РУП надійшло повідомлення від 37-річного містянина про #крадіжку з його автомобіля. Заявник розповів, що залишив свій «Kia Ceed» на нетривалий час на околиці с. Гладковичі. Щоправда, не перевірив, чи замкнув дверцята. Повернувшись, виявив, що у транспортному засобі хтось побував: з «бардачка» зникла сумка з документами та 600 гривнями.
23 Грудня, 2021 р., 13:43
Поліцейські Коростенського райуправління систематично проводять інструктажі з мисливцями та рейди їх угіддями для попередження надзвичайних подій під час полювання та загального моніторингу ситуації щодо дотримання правил поводження зі зброєю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь