Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

31 Грудня, 2021 р., 09:25
Наразі дільничні офіцери поліції перевірили місця можливої реалізації такої продукції на міському ринку та в магазинах, адже контрафактні вибухові «іграшки» за мить можуть перетворити свято на трагедію. 
31 Грудня, 2021 р., 09:20
29 грудня вночі на автошляху в с. Грозине унаслідок наїзду автомобілем пішохід отримав травми, а водій залишив місце події. Поліцейські встановили його особу. Нині триває встановлення всіх обставин. 
31 Грудня, 2021 р., 09:14
Поліцейські Коростенського райуправління днями розбирались в обставинах появи забоїв на обличчі 10-річного хлопця. Про це їм повідомили соціальні працівники та педагоги. З’ясувалось, що хлопця вдома вдарила мати. Нині у родині працюють поліцейські та відповідні служби. 
29 Грудня, 2021 р., 10:14
25 грудня в обідню пору до відділу #поліції №1 (м. Овруч) Коростенського РУП надійшло повідомлення від 37-річного містянина про #крадіжку з його автомобіля. Заявник розповів, що залишив свій «Kia Ceed» на нетривалий час на околиці с. Гладковичі. Щоправда, не перевірив, чи замкнув дверцята. Повернувшись, виявив, що у транспортному засобі хтось побував: з «бардачка» зникла сумка з документами та 600 гривнями.
23 Грудня, 2021 р., 13:43
Поліцейські Коростенського райуправління систематично проводять інструктажі з мисливцями та рейди їх угіддями для попередження надзвичайних подій під час полювання та загального моніторингу ситуації щодо дотримання правил поводження зі зброєю.
21 Грудня, 2021 р., 13:01
Інспектори ювенальної превенції Коростенського райуправління поліції спільно з працівниками соціальних служб систематично відвідують сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають під соціальним супроводом. 
21 Грудня, 2021 р., 12:56
Днями ювенали та представники міського центру соціальних служб провели рейд у сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах. В одній з таких родин відносно 26-річної жительки Коростенського району правоохоронці склали адміністративний протокол через неналежний догляд за малолітніми дітьми. 
20 Грудня, 2021 р., 12:05
Сьогодні, 20 грудня, начальник Коростенського райуправління Дмитро Гаращенко від імені усього колективу привітав ветеранів та пенсіонерів МВС і Національної поліції України, подякував їм за досвід, витримку і нелегку службу. Також керівник РУП вручив наставникам Подяки, побажавши здоров'я, добра, радості, миру та злагоди.
20 Грудня, 2021 р., 12:03
«My Pol» - офіційний та безкоштовний канал зв’язку громадян з поліцією. Серед переваг – доступність для людей, які  користуються мовою жестів, іноземців та дітей. 
17 Грудня, 2021 р., 12:27
На Коростенщині до кінця тижня дощитиме, туманність. Через погодні умови зростає ризик потрапляння у дорожньо-транспортні пригоди.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь