Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

21 Грудня, 2021 р., 13:01
Інспектори ювенальної превенції Коростенського райуправління поліції спільно з працівниками соціальних служб систематично відвідують сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають під соціальним супроводом. 
21 Грудня, 2021 р., 12:56
Днями ювенали та представники міського центру соціальних служб провели рейд у сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах. В одній з таких родин відносно 26-річної жительки Коростенського району правоохоронці склали адміністративний протокол через неналежний догляд за малолітніми дітьми. 
20 Грудня, 2021 р., 12:05
Сьогодні, 20 грудня, начальник Коростенського райуправління Дмитро Гаращенко від імені усього колективу привітав ветеранів та пенсіонерів МВС і Національної поліції України, подякував їм за досвід, витримку і нелегку службу. Також керівник РУП вручив наставникам Подяки, побажавши здоров'я, добра, радості, миру та злагоди.
20 Грудня, 2021 р., 12:03
«My Pol» - офіційний та безкоштовний канал зв’язку громадян з поліцією. Серед переваг – доступність для людей, які  користуються мовою жестів, іноземців та дітей. 
17 Грудня, 2021 р., 12:27
На Коростенщині до кінця тижня дощитиме, туманність. Через погодні умови зростає ризик потрапляння у дорожньо-транспортні пригоди.  
16 Грудня, 2021 р., 11:52
15 грудня слідчі Коростенського районного управління поліції оголосили 43-річній киянці про підозру у пересиланні наркотичних засобів на територію виправної колонії. За таке діяння жінці може загрожувати до 10 років ув’язнення. 
15 Грудня, 2021 р., 21:19
Подія сталась 14 грудня в с. Майданівці Коростенського району. До правоохоронців звернувся 50-річний житель села та повідомив, що з його будинку хтось викрав мобільний телефон.     Оперативники швидко встановили підозрюваного. Ним виявився 27-річний місцевий житель, раніше судимий за аналогічні злочини.  Правоохоронці вилучили викрадений телефон, який молодик уже встиг віднести до ломбарду. 
15 Грудня, 2021 р., 15:42
Повідомлення про подію надійшло до Коростенського райуправління поліції близько 16:45. За повідомленням чергового випраної колонії, неподалік установи працівники помітили двох підозрілих молодиків. Коли правоохоронці наблизились до них, аби з’ясувати, що вони роблять безпосередньо поблизу паркану, ті кинулися навтьоки.
15 Грудня, 2021 р., 11:29
Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 14 грудня у районному центрі на вулиці Грушевського. Наразі триває встановлення усіх обставин. 
14 Грудня, 2021 р., 09:58
12 грудня під час чергового превентивного рейду по перевірці дотримання полювальниками встановлених правил поліцейські вилучили у двох громадян у лісовому масиві Коростенщини незареєстровані мисливські рушниці. Триває перевірка обставин події.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь