Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Серпня, 2023 р., 09:55
Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» вже більше 23 років розробляє і втілює дієві програми впровадження змін. Основні напрямки діяльності організації є: активізація мешканців громад, розширення участі людей в ухваленні суспільно важливих рішень; розвиток активної життєвої позиції та творчого потенціалу, професійна орієнтація; впровадження програм з працевлаштування, відкриття власної справи, підвищення економічної спроможності населення.
16 Серпня, 2023 р., 09:05
Житомирщина вшановує пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
16 Серпня, 2023 р., 09:01
Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.08.23 орієнтовно склали:
16 Серпня, 2023 р., 08:58
Слава Україні! Розпочалася п’ятсот тридцять дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.
16 Серпня, 2023 р., 08:33
Вчора, 15 серпня, під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка відбулася робоча нарада щодо питань передачі земельних ділянок для подальшого будівництва житла військовослужбовцям та членам їх родин.
15 Серпня, 2023 р., 14:02
Людина, яка переживає обстріл рідної домівки, зазнає сильного стресу, і не завжди помічає, як опиняється на вулиці босоніж чи без речей першої необхідності. Справа рятувальників — відвести постраждалих на безпечну відстань, переконатися, що ніхто не опинився під завалами. А от перші слова підтримки, склянка води чи теплий одяг будуть доречними (а подекуди й рятівними) навіть від незнайомців. Варто лише пам’ятати кілька простих порад.
15 Серпня, 2023 р., 11:48
Варіантів “не прийняти Дію” більше не буде — з 23 серпня кожна організація прийматиме цифрові паспорти в Дії. Відтепер вони на рівні закону мають таку ж юридичну силу, як і їхні пластикові чи паперові аналоги. Це ще один дуже важливий крок у побудові цифрової держави та входження в режим без паперів.
15 Серпня, 2023 р., 11:45
Триває  прийом заявок на отримання грантової допомоги конкурсу “Кліматичні Інноваційні Ваучери” для українського малого та середнього бізнесу. Дедлайн для подачі проєктів – 30 вересня 2023 року. Українські підприємці можуть отримати до 50 000 євро на розробку або впровадження кліматичних технологій, що зменшують викиди парникових газів та підвищують ефективність споживання енергії.
15 Серпня, 2023 р., 10:27
Подвірʼя дитячого садка у Львові, житлові будинки. Центр Луцька, українське підприємство. Черкащина, Франківщина, Дніпропетровщина, Запоріжжя, Донеччина. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь