Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2023 р., 15:36
Повідомляємо, що Держпродспоживслужбою створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів» (посилання: https://t.me/zahust_prav).
10 Серпня, 2023 р., 15:07
У 32 громадах чотирьох областей завершується робота комісій з відбору кандидатів до участі у пілотному проєкті Мінветеранів з розбудови інституту помічника ветерана. Вже понад 340 громадян, які відповідають критеріям до працівників на такій посаді, подали свої заявки та долучилися до конкурсу та подальшого навчання у Центрах ветеранського розвитку. Можливість подати заявку на участь у відборі, а потім – навчанні та роботі помічником ветерана, ще відкрита. Тому тим, хто саме зараз наважився зробити перший крок, слід подати заяву через інформаційний портал Е-ветеран (https://eveteran.gov.ua ).
10 Серпня, 2023 р., 11:10
Збройні Сили України захищають українців від смерті. Сотні тисяч кращих синів і доньок України вже у лавах ЗСУ.
10 Серпня, 2023 р., 10:47
Міністерство оборони України підготувало перелік даних, які рекомендують записати родинам військовослужбовців.
10 Серпня, 2023 р., 09:30
Під час виїзного засідання Ради безбар'єрності у Вінниці ми мали нагоду познайомитися з флагманськими проєктами областей. Це дуже важливий і цікавий напрямок реалізації Стратегії безбар'єрності, адже керівництво областей краще обізнане з проблемами власних громад і запитами суспільства, тож відповідно розуміє, які проекти потрібно реалізовувати в першу чергу. Так, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко презентував проєкт "Турбота з народження вдома", що був започаткований разом з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine.
10 Серпня, 2023 р., 09:28
Бригади будівельників Житомирщини продовжують активно відновлювати Трифонівку, що на Херсонщині. Наразі роботи тривають по вулиці Вільна.
10 Серпня, 2023 р., 09:25
У Трифонівці Великоолександрівської громади Херсонської області, в межах державного проєкту «Пліч-опліч», продовжуються роботи з відновлення 165 об’єктів, які зазнали пошкоджень внаслідок збройної агресії рф проти України: з них 162 житлові будинки та 3 об’єкти соціальної інфраструктури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь