Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Серпня, 2023 р., 10:27
Подвірʼя дитячого садка у Львові, житлові будинки. Центр Луцька, українське підприємство. Черкащина, Франківщина, Дніпропетровщина, Запоріжжя, Донеччина. 
15 Серпня, 2023 р., 10:21
Житомирщина вшановує пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
15 Серпня, 2023 р., 10:18
Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 15.08.23 орієнтовно склали:
15 Серпня, 2023 р., 10:12
Слава Україні! Розпочалася п’ятсот тридцять восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.
14 Серпня, 2023 р., 16:53
Саме пліч-о-пліч, об’єднавши зусилля, ми можемо пришвидшити  повернення до нормального життя мешканців Трифонівки, зробити оселі, понівечені ворогом, знову затишними.
14 Серпня, 2023 р., 15:56
Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення yмoв для пошуку, підтримки i розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення ïї участі у формуванні та реалізації державної політики i державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві, оголошуть Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді (далі — Конкурс), що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.
14 Серпня, 2023 р., 14:09
Реалізацію реформи шкільного харчування на практичному рівні забезпечують державні органи, обласні адміністрації, громади, керівники органів управління освітою, педагоги та представники громадськості. Приготування їжі школа може організовувати як самостійно, так і з допомогою інших підприємств. Проте найважливіше, аби процес приготування відповідав всім чинним нормам та стандартам. 
14 Серпня, 2023 р., 10:51
School of ME: Школа усвідомленого підприємництва запрошує молодіжні підприємства стати фіналістами другого етапу програми бізнес-підтримки молодіжним підприємствам «18:35. Бізнес-підтримка». 15 соціальних молодіжних бізнесів (малих та середніх), буде надана допомога в  експертизі для розробки індивідуального плану відновлення й адаптації ведення бізнесу під час та після воєнних дій, а також фінансування для реалізації своїх бізнес-цілей.
14 Серпня, 2023 р., 10:47
Житомирщина вшановує пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь