Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Травня, 2023 р., 15:18
Кожен і кожна має право звертатися за захистом своїх прав до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
30 Травня, 2023 р., 14:00
Премія Кабінету Міністрів України присуджується особам віком до 35 років за досягнення у розбудові України уподовж 2022 року. Також при цьому можуть враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки.
30 Травня, 2023 р., 10:37
Про це йшлося сьогодні, 29 травня, під час засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка.
30 Травня, 2023 р., 09:52
Слава Україні! Розпочалася чотириста шістдесят перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.
29 Травня, 2023 р., 15:50
26 травня в Києві відбулась презентація благодійного фонду “Сталеві”, що був створений за ініціативою Сергія Волинського. Фонд покликаний допомагати бійцям морської піхоти, що знаходяться на фронті, а також пораненим, полоненим та їхнім сім’ям. Нагадаємо, що Волинський командував підрозділом морських піхотинців під час оборони Маріуполя та став відомим в Україні і світі, завдяки своїм зверненням до світових лідерів, зокрема до президентів провідних країн, Папи Римського та Ілона Маска.
29 Травня, 2023 р., 11:46
25 травня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко разом з начальником Головного управління Національної поліції України в Житомирській області Олегом Трачуком відзначили учасників конкурсу #Stopшахрайство, метою якого було створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв.
29 Травня, 2023 р., 11:08
Слава Україні! Розпочалася чотириста шістдесята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь