Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Травня, 2023 р., 08:49
Слава Україні! Розпочалася чотириста п’ятдесята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни.
18 Травня, 2023 р., 16:55
Сьогодні, 18 травня, ми вшановуємо пам’ять жертв геноциду кримськотатарського народу. Це нагадує нам про жахливий злочин радянського режиму, який стався під час Другої світової війни. Депортація кримських татар, розпочата в цей день у 1944 році, призвела до катастрофічних наслідків – понад 30 тисяч людей загинули від голоду, хвороб та виснаження.
18 Травня, 2023 р., 16:51
Завдяки державній програмі єВідновлення українці можуть отримати кошти на ремонт пошкодженої внаслідок війни домівки. Втім, у деяких громадян їхнє житло на порталі не відображається. Це унеможливлює подачу заяви. Що робити у такому випадку, пояснили у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.
18 Травня, 2023 р., 12:33
З цієї нагоди Коростенська районна військова адміністрація щиро вітає  всіх патріотів України з цим весняним та знаменним днем!
18 Травня, 2023 р., 12:14
За словами істориків та археологів певні елементи вишиванки існували ще на одязі скіфів. Вони проживали на території сучасної України до нашої ери. За часів Київської Русі також носили вишитий одяг, а згадки про особливе вбрання можна знайти в записах багатьох мандрівників.
18 Травня, 2023 р., 12:04
Щорічно 18 травня, у День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та День боротьби за права кримськотатарського народу, ми згадуємо трагічні події 1944 року.
18 Травня, 2023 р., 08:13
Сьогодні Україна та світ традиційно відзначають День вишиванки.
17 Травня, 2023 р., 15:56
Без мобільного телефону важко уявити сучасну людину. Мобільний телефон дозволяє, не виходячи з дому, зробити замовлення в онлайн-магазині, кафе, оплатити комунальні платежі, оформити соціальну допомогу, або замовити довідку тощо. Але, крім цього, телефон дає можливість шахраям ошукати громадян. Про те, які є види мобільних шахрайств та як себе від них уберегти:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь