Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Червня, 2023 р., 16:04
2 червня - День здорового харчування і відмови від надмірностей у їжі. Він відзначається у світі з 2011 року. Проблема переїдання є досить серйозною й стосується багатьох людей - адже споживання великої кількості швидко засвоюваних вуглеводів може призвести до збільшення маси тіла та ожиріння. А ці стани суттєво збільшують ризик виникнення неінфекційних хвороб.
02 Червня, 2023 р., 14:45
Сьогодні, 2 червня працівники Коростенської РВА спільно з громадськістю міста та представниками духовенства поминальною панахидою вшанували пам’ять безневинних дітей, які загинули внаслідок війни росії проти України. Хвилиною мовчання, молитвою та покладанням квітів до пам’ятного знаку віддали шану маленьким українцям.
01 Червня, 2023 р., 20:52
Під час візиту до Молдови для участі в саміті Європейської політичної спільноти Президент України Володимир Зеленський провів неформальну зустріч із лідерами європейських країн у межах коаліції винищувачів.
01 Червня, 2023 р., 18:46
Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області — начальник слідчого управління Віктор Павліченко під час брифінгу на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА розповів про найпоширеніші випадки шахрайства та методи протидії йому.
01 Червня, 2023 р., 12:24
Кабінет Міністрів України затвердив порядок подачі документів за державною грошовою допомогою на здійснення поточних ремонтів. Для її отримання відтепер можна не тільки використовувати Портал Дія, але й звертатися до Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), до органів соціального захисту та нотаріусів. Паперова форма надання документів буде діяти паралельно із подачею заяв на Порталі Дія.
01 Червня, 2023 р., 09:01
31 травня 2023 року у Житомирській обласній військовій адміністрації відбулася міжнародна відео-конференція на тему: «Захист прав дітей під час війни. Ризики, потреби, можливості».
01 Червня, 2023 р., 08:52
Слава Україні! Розпочалася чотириста шістдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни.
31 Травня, 2023 р., 14:08
Про правила подання документів для отримання субсидій та пільг під час неопалювального періоду розповіла заступниця начальника ГУ Пенсійного фонду України у Житомирській області Світлана Антонюк. Більш докладно дивіться у відео.
31 Травня, 2023 р., 09:24
Слава Україні! Розпочалася чотириста шістдесят друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь