Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Травня, 2023 р., 14:26
На замовлення програми EU4Business Агенція регіонального розвитку Житомирської області починає працювати над втіленням нового проєкту “Спроможна громада для ведення бізнесу” із підтримки малого та середнього бізнесу у чотирьох громадах регіону. Учасниками стали Малинська, Коростишівська, Радомишльська та Брусилівська громади.
02 Травня, 2023 р., 16:01
У рамках проєкту «Армія відновлення», запровадженим Урядом восени 2022 року, до виконання суспільно корисних робіт уже залучено 161 житель Житомирської області та переселенці з інших областей, які мають статус безробітного. Зокрема, свій внесок у Перемогу зробили українці з 20 територіальних громад Житомирщини.
02 Травня, 2023 р., 10:05
Станом на 24 квітня 2023 року понад 5 тисяч фермерських господарств скористалися програмами кредитування на загальну суму понад 26 мільярдів гривень. З них майже чотири тисячі господарств отримали більше 14 мільярдів гривень за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9».
01 Травня, 2023 р., 13:37
Шведсько-український проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» відкриває прийом заявок від постраждалих громад Житомирської, Запорізької, Київської, Одеської та Чернігівської областей. PROSTO пропонує можливу інституційну та матеріальну підтримку з відновлення доступу мешканців до послуг за такими напрямками:
26 Квітня, 2023 р., 15:54
Сьогодні в Україні пам’ятна дата. Рівно 37 років тому сталась одна з найбільших техногенних трагедій в історії людства, що поділила життя безлічі людей на «до» та «після», залишила без домівки сотні родин українців, стала болісним уроком всьому людству.
26 Квітня, 2023 р., 08:51
Сьогодні минає 37 років від дня, коли Україна та світ жахнулися від вибуху четвертого реактору Чорнобильської атомної станції. Техногенна катастрофа досі озивається в наших серцях пекучим болем і стражданнями багатьох родин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь