Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Травня, 2023 р., 08:23
Підтримувати браузери у робочому стані – це своєчасно оновлювати їх, як і решту інстальованих на пристрої програм та саму операційну систему. А ще – завантажувати їх лише з офіційних сайтів і використовувати лише мінімум розширень до них.
23 Травня, 2023 р., 08:19
Серед безлічі способів шахрайства прохання скористатися чужим ґаджетом виглядає чи не найпростішим. Довірливий власник зазвичай відгукується на таке прохання та передає шахраєві до рук власний телефон. А той зникає з поля зору під надуманим приводом та не повертається.
22 Травня, 2023 р., 13:54
Якщо ви знаєте дитину, яка переживає втрату батьків або стала свідком вбивств, перебувала в окупації, зазнала насильства, пережила бомбардування, обстріли чи інші жахи війни — розкажіть її близьким чи опікунам про табір від Gen.Ukrainian.
22 Травня, 2023 р., 10:18
Філія «Коростенське лісомисливське господарство» вже впродовж року завзято реалізовує досить новаторську ініціативу – «сон на вуликах» або вуликотерапія. Це прогресивний метод, який використовує властивості бджіл та їх продуктів для поліпшення здоров’я людей.
22 Травня, 2023 р., 09:00
Російські окупанти цієї доби завдали масованого ракетно-авіаційного удару, інформацію буде опубліковано після уточнення.
22 Травня, 2023 р., 08:24
Необхідно звернутись до найближчого відділу поліції або зателефонувати 102. Зберіть інформацію, що підтверджує факти вчинення щодо вас шахрайських дій: чеки про оплату, квитанції з банку про проведення грошових операцій, роздруківки оголошень, посилання на сайт тощо.
20 Травня, 2023 р., 17:02
В Україні стартувала програма єВідновлення, яка дає громадянам можливість отримати кошти від держави на ремонт пошкодженого внаслідок війни житла.
19 Травня, 2023 р., 09:41
Важко уявити сучасний світ без інтернету. Всесвітня павутина заполонила мало не всі сфери життя. А у 2020 році у зв’язку із поширенням коронавірусу сфери торгівлі та послуг поступово перекочували в систему online.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь