Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Березня, 2023 р., 15:06
Сьогодні, 17 березня, долучилася до онлайн-наради з питань облаштування державного кордону в межах області, а саме будівництво фортифікаційних споруд.
17 Березня, 2023 р., 12:13
Міністерство аграрної політики та продовольства спільно з Міністерство економіки України, Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Ощадбанк та Центру зайнятості запускають серію освітніх вебінарів «‎єРобота: як отримати грант для бізнесу».
16 Березня, 2023 р., 14:16
Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг.
16 Березня, 2023 р., 14:01
Програма «Рука допомоги» покликана допомогти непрацюючим громадянам із малозабезпечених сімей. У її межах можна отримати одноразову безвідсоткову поворотну допомогу у розмірі до 100,5 тис. гривень для відкриття чи розвитку власного бізнесу строком на 3 роки. Програма реалізується Мінсоцполітики.
16 Березня, 2023 р., 12:51
“Пакунок малюка” - одна з затребуваних новацій для родин, які стають батьками. Уряд приділяє багато уваги - і виділяє значний обсяг коштів на його закупівлю. Зокрема, у бюджеті на 2023 рік закладено 1,43 млрд грн на закупівлю “пакунків”, а також на надання грошової компенсації родині за невикористані пакунки.
14 Березня, 2023 р., 17:20
Органи прокуратури Житомирщини спільно з правоохоронними відомствами області продовжують викривати злочини проти основ національної безпеки, миру та міжнародного правопорядку, з метою притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.
14 Березня, 2023 р., 12:36
Центр стратегічних комунікацій зафіксував чергову інформаційну атаку, за якою можуть стояти росіяни: у Facebook з анонімного каналу запущено рекламну кампанію щодо «виплат грошової допомоги» під брендом порталу держпослуг Дія.
14 Березня, 2023 р., 09:53
Український інститут національної памʼяті до роковин широкомасштабного вторгнення РФ започаткував збір свідчень (інформації) про праведні (людяні) та мужні діяння, здійснені під час російсько-української війни.
14 Березня, 2023 р., 09:27
За публічного обвинувачення прокурора Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури місцеву жительку визнано винною у колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).
13 Березня, 2023 р., 16:57
Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» розповіла про тему протезування та зміни в реабілітаційному процесі для надання якісних та зручних послуг людям.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь