Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Березня, 2023 р., 15:51
Буча – місто, від назви якого по тілу відразу пробігають мурахи. Місто, яке пройшло крізь справжнє пекло. Місто, яке мужньо витримало 33 дні жахливої окупації.
26 Березня, 2023 р., 13:12
Заступник командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Олександр Нестеренко:
25 Березня, 2023 р., 10:49
Пропоную короткий тест. Відкрийте, будь ласка, месенджер. Що ви найчастіше питаєте в ньому – сьогодні, цього тижня, увесь цей рік? А що питають у вас?
24 Березня, 2023 р., 18:31
Уряд затвердив Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, який має стимулювати надання безробітним не тільки нових навичок, а й нового місця проживання. Відповідне рішення було прийняте на засіданні Кабінету Міністрів України 24 березня 2023 року.
24 Березня, 2023 р., 17:21
Бути справжнім героєм для самого себе — це звернутися по допомогу.
24 Березня, 2023 р., 12:44
23 березня народні депутати України, начальники Житомирської ОВА Віталій Бунечко та Коростенської РВА Юрій Тарасюк, представники громад Житомирської області завітали до міста Овруча Коростенського району з метою ознайомлення з ходом будівництва першого проєкту міжнародної програми відбудови Житомирщини, а саме будівництво нового дитячого садочка в Овручі.
24 Березня, 2023 р., 12:38
Сьогодні, 24 березня, під головуванням начальника Коростенської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка на виконання вимог розпорядження командувача оперативно-стратегічного угрупування військ «Північ» від 18.03.2023 року та розпорядження командувача оперативного угрупування військ «Волинь» від 20.03.2023 року за участі представників Коростенської РВА, Коростенської районної ради, голів та старост територіальних громад, керівників і представників сільськогосподарських підприємств, ДСНС та Національної поліції Коростенського району, командира та військовослужбовців 115 окремої бригади ТрО з питань:
24 Березня, 2023 р., 10:45
Піклування про ментальне здоров’я має перетворитися для українців на щоденну звичку. Провідником на цьому шляху покликана стати комунікаційна кампанія, яка стартувала в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською.
22 Березня, 2023 р., 09:34
Навесні 2022-го ми звільнили від окупанта північні регіони України. Завдяки міці сил оборони й безпеки та сміливості всіх наших людей нам вдалося вистояти. Світ побачив, на що здатні українці. Усе це заряджало на подальшу боротьбу й повернення нашого прапора всюди: у Куп’янськ, Балаклію, Ізюм, Херсон. І після півночі – успішне звільнення рідної землі на півдні. Щоб далі – на сході. Далі – у Криму. До повної деокупації нашої суверенної території. До нашої повної перемоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь