Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Березня, 2023 р., 15:21
На виконання Указу Президента України #228/2021 «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» та в рамках програми Президента України «Зелена країна» спільно з ДП «Ліси України», філією «Коростенське лісомисливське господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» та з нагоди Всесвітнього дня лісів сьогодні колектив Коростенської районної військової адміністрації вже традиційно взяв участь в залісненні земельної ділянки Ушомирської територіальної громади Коростенського району.
20 Березня, 2023 р., 13:24
Повномасштабна війна спричинила суттєве погіршення психічного стану українців – більшість із нас постійно перебуває в стані підвищеної напруженості, тривоги та стресу. Допомоги спеціалістів із психічного здоров’я потребуватимуть щонайменше 14 млн наших співгромадян. Про це нещодавно заявив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.
18 Березня, 2023 р., 18:55
17 березня в Головному управлінні Нацполіції в області відбулось чергове засідання колегіального органу. 25 добровольців розповідали про себе, свою мотивацію та розуміння завдань, які виконуватимуть у складі штурмової бригади. 
17 Березня, 2023 р., 15:06
Сьогодні, 17 березня, долучилася до онлайн-наради з питань облаштування державного кордону в межах області, а саме будівництво фортифікаційних споруд.
17 Березня, 2023 р., 12:13
Міністерство аграрної політики та продовольства спільно з Міністерство економіки України, Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Ощадбанк та Центру зайнятості запускають серію освітніх вебінарів «‎єРобота: як отримати грант для бізнесу».
16 Березня, 2023 р., 14:16
Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг.
16 Березня, 2023 р., 14:01
Програма «Рука допомоги» покликана допомогти непрацюючим громадянам із малозабезпечених сімей. У її межах можна отримати одноразову безвідсоткову поворотну допомогу у розмірі до 100,5 тис. гривень для відкриття чи розвитку власного бізнесу строком на 3 роки. Програма реалізується Мінсоцполітики.
16 Березня, 2023 р., 12:51
“Пакунок малюка” - одна з затребуваних новацій для родин, які стають батьками. Уряд приділяє багато уваги - і виділяє значний обсяг коштів на його закупівлю. Зокрема, у бюджеті на 2023 рік закладено 1,43 млрд грн на закупівлю “пакунків”, а також на надання грошової компенсації родині за невикористані пакунки.
14 Березня, 2023 р., 17:20
Органи прокуратури Житомирщини спільно з правоохоронними відомствами області продовжують викривати злочини проти основ національної безпеки, миру та міжнародного правопорядку, з метою притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь