Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2023 р., 12:36
Центр стратегічних комунікацій зафіксував чергову інформаційну атаку, за якою можуть стояти росіяни: у Facebook з анонімного каналу запущено рекламну кампанію щодо «виплат грошової допомоги» під брендом порталу держпослуг Дія.
14 Березня, 2023 р., 09:53
Український інститут національної памʼяті до роковин широкомасштабного вторгнення РФ започаткував збір свідчень (інформації) про праведні (людяні) та мужні діяння, здійснені під час російсько-української війни.
14 Березня, 2023 р., 09:27
За публічного обвинувачення прокурора Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури місцеву жительку визнано винною у колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).
13 Березня, 2023 р., 16:57
Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» розповіла про тему протезування та зміни в реабілітаційному процесі для надання якісних та зручних послуг людям.
09 Березня, 2023 р., 19:27
Українські діти з дитинства розуміють важливість навчання, розвитку власних здібностей та навиків, адже вони прагнуть бути розумними, освіченими людьми та живуть із мрією, щоб Україна стала однією із перших країн Європи та світу за рівнем висококласних професіоналів своєї справи. Серед таких дітей учень 10-го класу Коростенського міського ліцею №3 Ян Поліщук.
07 Березня, 2023 р., 14:46
Міністерство у справах ветеранів України запрошує військовослужбовців і ветеранів війни до участі у Всеукраїнських змаганнях «Ігри нескорених»! Посильте національну збірну та представте Україну на Invictus Games у Дюссельдорфі!
07 Березня, 2023 р., 14:39
Про це інформує начальник Коростеньскої РВА Юрій Тарасюк.
04 Березня, 2023 р., 16:34
До участі у конгресі були запрошені всі начальники обласних та районних військових адміністрацій нашої країни, також голови міських, селищних та сільських територіальних громад.
03 Березня, 2023 р., 09:43
Бійці бригад «Гвардія наступу» виконуватимуть різноманітні завдання, зокрема штурм, зачистка і звільнення територій.
02 Березня, 2023 р., 09:15
У бригаду Нацгвардії України «Червона калина» (у складі «Гвардії наступу») надходять нове озброєння і військова техніка, зокрема від країн-партнерів нашої держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь