Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Грудня, 2020 р., 13:53
Президент України Володимир Зеленський вітає ухвалення Верховною Радою законодавчих ініціатив, поданих ним з метою підтримки людей і бізнесу у період дії карантинних заходів для запобігання поширення в Україні COVID-19.
04 Грудня, 2020 р., 13:00
Коростенська районна державна адміністрація, Коростенська районна рада висловлюють щирі співчуття родині Лазаренко з приводу непоправного горя – передчасної смерті батька, чоловіка - Петра Петровича Лазаренка.
04 Грудня, 2020 р., 10:42
03 грудня Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина та Надзвичайний і Поважний Посол Швейцарії в Україні та Молдові Клод Вільд підписали Меморандум про взаєморозуміння між Урядами України та Швейцарії щодо українсько-швейцарського проєкту «Створення бюджетного апарату штучної вентиляції легень у відповідь на виклики COVID-19» – Проєкт фаза I.
04 Грудня, 2020 р., 10:39
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області спостерігається стабільно високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію. Як повідомив в.о. директора ДУ “Житомирський обласний лабораторний центр” Юрій Лутай, станом на 09:00 04.12.2020 (за минулу добу – 03 грудня) зареєстровано — 554 нових лабораторно підтверджених випадки.
04 Грудня, 2020 р., 10:03
Президент України підписав Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій №3651-д.
03 Грудня, 2020 р., 16:22
Голови міст обласного значення та голови обласних державних адміністрацій спільні у позиції щодо повної заборони або часткових обмежень стосовно діяльності святкових ярмарків.
03 Грудня, 2020 р., 16:12
Законопроектом пропонується впровадити гнучкий підхід у врегулюванні граничного віку перебування на державні службі, відповідно до практики законодавства країни членів Європейського Союзу та Конституції України.
03 Грудня, 2020 р., 16:10
02 грудня на засіданні Уряду внесено зміни до Меморандуму про взаєморозуміння між Урядом України та Управлінням Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проектів і Дитячим фондом Організації Об’єднаних Націй щодо надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка? у 2020 році, якими:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь