Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Листопада, 2020 р., 15:22
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 1000-IX, який Верховна Рада ухвалила 6 листопада 2020 року.
20 Листопада, 2020 р., 14:01
Сьогодні в селі Базар Народицького району Житомирщини заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Володимир Федоренко, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, його заступник Артем Майданик, заступник голови Коростенської районної ради Віктор Кутішенко, голова Народицької райдержадміністрації Ярослав Можар, голова Малинської райдержадміністрації Сергій Кириченко взяли участь у вшануванні пам’яті вояків похідної групи армії УНР, розстріляних тут 99 років тому.
20 Листопада, 2020 р., 13:26
Перспективи  «зеленого» переходу, необхідні для цього кроки  та участь України в EU Green Deal – питання, які розглянули учасники онлайн-семінару «Огляд кліматичних дій та переходу до сталої енергетики в Україні».
20 Листопада, 2020 р., 13:25
В Державній екологічній інспекції розробили технічне завдання для електронної системи «Екологічний інспектор», за допомогою якої інспектори зможуть здійснювати частину документальної роботи в автоматизованому режимі.
20 Листопада, 2020 р., 12:16
19 листопада голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно із заступником голови Коростенської районної ради Віктором Кутішенком завітали в село Межирічка Коростенського району, де підійшли до завершення роботи зі встановлення бювету питної води.
20 Листопада, 2020 р., 10:05
Житомирська область увійшла у трійку кращих за швидкістю тестувань. Про це повідомляє ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» із посиланням на дані, що оприлюднені на сайті texty.org.ua. 
19 Листопада, 2020 р., 18:29
Європейська спільнота хоче бачити Україну не лише успішною країною з високим рівнем економічного розвитку, а й країною-лідером регіону. На цьому наголосила Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина під час онлайн-форуму «Діалоги про реформи: На шляху до Вільнюса».
19 Листопада, 2020 р., 09:26
Президент України Володимир Зеленський по відеозв’язку обговорив з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем заходи щодо поліпшення умов ведення підприємництва для представників малого та середнього бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь