Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Грудня, 2020 р., 17:01
Погода не дає оговтатись від своїх примх. Сьогодні вночі температура може знизитись до -6. Завтра, 12 грудня, по області вночі без істотних опадів. Вдень невеликі опади, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура вночі від 1 до 6 морозу, вдень від 4-х морозу до 1-го тепла.
11 Грудня, 2020 р., 10:41
Кабінет Міністрів України та Світовий Конґрес Українців підписали Меморандум про співпрацю. Відповідні домовленості Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та Президент СКУ Павло Ґрод уклали під час онлайн-зустрічі 10 грудня.
11 Грудня, 2020 р., 09:35
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області спостерігається стабільно високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію. Як повідомив в.о. директора ДУ “Житомирський обласний лабораторний центр” Юрій Лутай, станом на 09:00 11.12.2020 (за минулу добу – 10 грудня) зареєстровано 414 нових лабораторно підтверджених випадків.
10 Грудня, 2020 р., 15:34
Шановні жителі Коростенського району! Як вам уже відомо, в Україні продовжуються карантинні заходи у зв’язку з поширенням захворювання на COVID-19. Урядом країни запроваджуються посилені карантинні обмеження в Україні з 8 до 24 січня 2021 року.
10 Грудня, 2020 р., 12:05
Коростенська районна державна адміністрація, Коростенська районна рада, районна рада ветеранів висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Катерини Петрівни Пригорницької.
10 Грудня, 2020 р., 11:21
Історичний розвиток нашої цивілізації на всіх етапах свого становлення постійно перетинался з одними і тими ж питаннями, які надалі були окреслені і узагальнені в цілісне поняття - права людини. Це сталося з абсолютно природних міркувань, так як всілякі утиски одних людей іншими завжди викликали відповідну і таку ж типову ситуацію, коли розклад сил по тим чи іншим причинам змінювався, а суспільство все ж прагнуло до деякої стабільності. У пору згадати знамениті слова з біблійного Писання: «Що посіє людина, те й пожне».
10 Грудня, 2020 р., 10:43
09 грудня Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов разом з головою Державної служби статистики України Ігорем Вернером та представником Фонду ООН в галузі народонаселення Хайме Надалем підписав спільну заяву про створення робочої групи, яка працюватиме над розробкою комплексного проектного документа для переходу України від традиційного перепису населення до перепису за реєстрами у раунді переписів населення та житла 2030 року. Про це Олег Немчінов повідомив під час онлайн конференції «Перепис за реєстрами в Україні: виклики, можливості, подальші кроки».
10 Грудня, 2020 р., 10:20
Україна отримає 640 млн євро від Європейського інвестиційного банку для соціально-економічного розвитку східних областей, розвиток міського транспорту й модернізацію транспортної інфраструктури. Відповідні кредитні угоди Уряд України та ЄІБ підписали 9 грудня.
10 Грудня, 2020 р., 10:00
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області спостерігається стабільно високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію. Як повідомив в.о. директора ДУ “Житомирський обласний лабораторний центр” Юрій Лутай, станом на 09:00 10.12.2020 (за минулу добу – 09 грудня) зареєстровано 489 нових лабораторно підтверджених випадків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь