Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

06 Вересня, 2023 р., 10:19
Житомирський центр крові щоденно надає кров лікувальним закладам: Обласній клінічній лікарні, Обласній дитячій лікарні, Обласному перинатальному центру і, звісно, військовому шпиталю.
28 Серпня, 2023 р., 12:52
Де знайти межу між болем і задоволенням, чи можна вилікувати дофамінову залежність і як замінити нездорову звичку здоровою. Гостею подкасту «Простими словами» цього тижня стала Анна Лембке — докторка медичних наук, авторка бестселера про компульсивні залежності «Дофамінове покоління».
18 Серпня, 2023 р., 12:15
Радянське та пострадянське виховання лишили нам страх і недовіру до всього, що має частинку «психо-». Та часи змінюються, і сьогодні ми вчимося піклуватися про ментальне (психічне) здоров’я так само, як і про фізичне. Звикаємо до того, що всі наші емоції нормальні, що плачуть не лише діти й жінки, що звернутися по допомогу до спеціаліста — не соромно.
16 Серпня, 2023 р., 12:28
15 серпня відбулася нарада Національної служби здоров’я України на чолі з Наталією Гусак з керівниками громад Житомирського регіону. Метою заходу є покращення системи громадського здоров’я і надання доступних медичних послуг для кожного жителя регіону.
16 Серпня, 2023 р., 11:54
В Україні реєструють випадки кору – небезпечного захворювання, яке поширюється надзвичайно стрімко та може мати серйозні наслідки для здоров’я. До впровадження вакцин від кору у 1963 році щорічно у світі вмирало близько 2,6 млн людей.
15 Серпня, 2023 р., 16:05
15 серпня відбулася зустріч Наталії Остапченко, першої заступниці начальника Житомирської ОВА, та голови Національної служби здоров’я України Наталії Гусак, разом із представниками Житомирських медіа. Основною темою розмови стала реалізація і розширення державної програми “Доступні ліки”.
14 Серпня, 2023 р., 12:24
Координаційний центр КМУ / Mental Health UA сприяє розробці та впровадженню Всеукраїнської програми підтримки ментального здоров’я “Ти як?” за ініціативою Олени Зеленської й World Health Organization Ukraine (WHO). Міжвідомча координаційна рада КМУ є платформою для ухвалення рішень у цьому напрямку.
10 Серпня, 2023 р., 09:19
Перелік протипоказань до вакцинації проти кору – невеликий. В Україні, відповідно до світових стандартів, він навіть не включає легкі застуди з температурою до 38,0 °С.
10 Серпня, 2023 р., 09:10
Щеплення проти кору проводять уже понад 50 років. Тільки з 2000 по 2016 роки вакцини зберегли близько 20,3 мільйона дитячих життів у всьому світі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь