Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

28 Червня, 2023 р., 08:50
COVID-19 став справжнім випробуванням для українців та викликом для всієї медичної системи. Ми не були готові до цього виклику, але як і всі складнощі, він зробив нас лише сильнішими. 
27 Червня, 2023 р., 10:22
Як показує світовий досвід, значну частину захворювань можна розв’язати на рівні первинної ланки, особливо в разі своєчасного звернення. Сімейні лікарі можуть надавати цілий спектр послуг, причому вони повністю безоплатні для пацієнта.
26 Червня, 2023 р., 12:51
Не зважаючи на труднощі війни, в Україні продовжують народжуватися дітки, бо наш народ не втрачає сили духу та впевненості в Перемогу.
23 Червня, 2023 р., 08:39
При аваріях на ядерних об’єктах може виділятися радіоактивний йод (I-131). При надходженні в організм він вибірково накопичується в щитоподібній залозі і спричиняє її опромінення й ураження. Єдиний препарат для ефективного запобігання радіаційному ураженню щитоподібної залози містить калій йодид (КЙ).
22 Червня, 2023 р., 11:41
Одразу зверніться до лікаря, якщо є така можливість. У травмпункті вам допоможуть витягнути кліща і проконсультують щодо подальших дій.
21 Червня, 2023 р., 13:10
Мультидисциплінарні команди фахівців із реабілітації по всій країні готові в будь-який момент надати послуги з комплексного відновлення людини. При цьому маршрут пацієнта – простий і зрозумілий. 
21 Червня, 2023 р., 10:02
Пандемія, а тепер повномасштабна війна – все це не може не впливати на психоемоційний стан українців.
20 Червня, 2023 р., 09:56
Інактивовану поліомієлітну вакцину (ІПВ) на підтримку Національної програми імунізації в Україні доставив UNICEF Ukraine.
14 Червня, 2023 р., 11:38
Для пацієнта електронне направлення – можливість отримати безкоштовні медичні послуги за призначенням лікаря. Таким чином, хворий може отримати доступ до консультацій вузьких фахівців, додаткових обстежень, процедур або госпіталізації.
14 Червня, 2023 р., 10:47
Станом на зараз в Україні не зареєстровано випадків або підозр на холеру. Результати досліджень зразків, взятих як з об’єктів навколишнього середовища, так і від пацієнтів з ознаками гострої кишкової інфекції, – негативні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь