Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відео

21 Січня, 2022 р., 09:40
До Дня Соборності України архівним відділом і відділом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Коростенської районної державної адміністрації було підготовано невеличкий відеоролик та он-лайн виставку про події, які стали передумовою проголошення Акта злуки Української Народної Республіки із Західно-Українською Народною Республікою.
20 Січня, 2022 р., 12:31
Мультфільм створено ГО «Безбар’єрність» в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів».
20 Січня, 2022 р., 12:15
На цьому сьогодні, 20 січня, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.
19 Січня, 2022 р., 10:42
22 січня у день проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки Україна щороку відзначає День Соборності. Офіційно в Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День Соборності України» від 21 січня 1999 року № 42/99.
17 Січня, 2022 р., 13:02
На цьому сьогодні, 17 січня, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.
11 Січня, 2022 р., 13:21
На сьогодні до складу Довірчої мережі е-здоров’я ЄС, члени якої взаємно визнають цифрові COVID-сертифікати, входить 60 країн світу. Серед яких не лише найближчі до України європейські країни, такі як Польща, Австрія, Латвія та решта членів ЄС. Але й країни з інших континентів, зокрема Сінгапур, Нова Зеландія, Тайвань, Уругвай, Туніс, Таїланд та ОАЕ. Таке рішення дозволить під час перетину кордону з цими країнами використовувати цифровий COVID-сертифікат, отриманий в Дії. Це стосуватиметься тих громадян, які вакцинувалися від коронавірусної хвороби або нещодавно одужали.
10 Січня, 2022 р., 12:36
На цьому сьогодні, 10 січня, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.
04 Січня, 2022 р., 13:06
На цьому сьогодні, 04 січня, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь