Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відео

10 Серпня, 2022 р., 10:25
Наші піротехніки щодня знешкоджують міни, снаряди, бомби, які залишили окупанти. Щоб допомогти нашим саперам швидше ліквідувати небезпечні знахідки, Мінцифри розширили функціонал чатбота єВорог і додали нову опцію — повідомити ДСНС про вибухонебезпечні предмети.
30 Липня, 2022 р., 09:45
Міжнародна організація з міграції розпочала інформаційну кампанію «Як не стати жертвами торгівлі людьми та не потрапити у трудове або сексуальне рабство», мета якої сформувати у суспільства розуміння важливості даного питання.
20 Липня, 2022 р., 11:50
Завдячуючи тісній співпраці начальника Коростенської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка з благодійними організаціями, волонтерами, представниками відповідального бізнесу і просто небайдужими людьми сьогодні є можливість підтримати тих, хто залишився в скруті, далеко від дому, без роботи, сам-на-сам з проблеми в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну.
13 Липня, 2022 р., 13:29
Навіть через три з половиною місяці після деокупації території Житомирщини у наших саперів багато роботи. Щоденно вони виявляють боєприпаси, залишені російськими військовими у населених пунктах, лісах та полях області.
08 Липня, 2022 р., 14:15
Начальник 13 пожежно-рятувальної частини міста Малина Євгеній Возний на державній службі з надзвичайних ситуацій понад 25 років.
29 Червня, 2022 р., 14:05
Медичні заклади Житомирщини отримали перші 10 наборів телемедицини для надання медичної допомоги з використанням засобів дистанційного зв’язку.
02 Березня, 2022 р., 12:16
Зухвальця, який вломився до замкненого магазина у місті, затримали поліцейські уночі 2 березня. Нині триває з'ясування обставин. Близько 2 ночі чоловік ломом розбив скло у магазині в м. Малині та потрапив усередину приміщення. Поліцейські затримали зухвальця, як з'ясувалось, 38-річного місцевого жителя. За словами чоловіка, він негайно потребував цигарок.
02 Березня, 2022 р., 09:47
Нещодавно на одному з блокпостів виникла ситуація, про яку було повідомлено в соціальній мережі Фейсбук. Тримаючи на контролі події в Коростенському районі, начальником Коростенської районної військової адміністрації Юрієм Тарасюком було проведено перевірку та відновлено нормальну роботу блокпосту.
01 Березня, 2022 р., 07:43
Російські сили сьогодні жорстоко обстріляли Харків із реактивної артилерії. Це однозначно воєнний злочин. Мирне місто. Мирні житлові райони. Жодного військового об’єкта. Десятки записів очевидців доводять, що це – не окремий помилковий залп, а свідоме знищення людей. Росіяни знали, куди стріляють.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь