Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відео

15 Серпня, 2022 р., 20:33
Всі діти світу мають право на щасливе дитинство. Проте сьогодні особливо важливо подарувати радість дітям, які внаслідок військової агресії з боку росії в Україні рано подорослішали і вже добре знають що таке війна.
10 Серпня, 2022 р., 15:00
Щорічно 19 червня в Україні відзначається День фермера. День присвячений всім працівникам фермерських господарств, які своєю важкою працею годують нашу країну. Під час війни праця фермерів особливо важлива, адже зараз вони рятують нас від голоду. У цю дату фермери отримують привітання від близьких, друзів та колег.
10 Серпня, 2022 р., 10:25
Наші піротехніки щодня знешкоджують міни, снаряди, бомби, які залишили окупанти. Щоб допомогти нашим саперам швидше ліквідувати небезпечні знахідки, Мінцифри розширили функціонал чатбота єВорог і додали нову опцію — повідомити ДСНС про вибухонебезпечні предмети.
30 Липня, 2022 р., 09:45
Міжнародна організація з міграції розпочала інформаційну кампанію «Як не стати жертвами торгівлі людьми та не потрапити у трудове або сексуальне рабство», мета якої сформувати у суспільства розуміння важливості даного питання.
20 Липня, 2022 р., 11:50
Завдячуючи тісній співпраці начальника Коростенської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка з благодійними організаціями, волонтерами, представниками відповідального бізнесу і просто небайдужими людьми сьогодні є можливість підтримати тих, хто залишився в скруті, далеко від дому, без роботи, сам-на-сам з проблеми в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну.
13 Липня, 2022 р., 13:29
Навіть через три з половиною місяці після деокупації території Житомирщини у наших саперів багато роботи. Щоденно вони виявляють боєприпаси, залишені російськими військовими у населених пунктах, лісах та полях області.
08 Липня, 2022 р., 14:15
Начальник 13 пожежно-рятувальної частини міста Малина Євгеній Возний на державній службі з надзвичайних ситуацій понад 25 років.
29 Червня, 2022 р., 14:05
Медичні заклади Житомирщини отримали перші 10 наборів телемедицини для надання медичної допомоги з використанням засобів дистанційного зв’язку.
02 Березня, 2022 р., 12:16
Зухвальця, який вломився до замкненого магазина у місті, затримали поліцейські уночі 2 березня. Нині триває з'ясування обставин. Близько 2 ночі чоловік ломом розбив скло у магазині в м. Малині та потрапив усередину приміщення. Поліцейські затримали зухвальця, як з'ясувалось, 38-річного місцевого жителя. За словами чоловіка, він негайно потребував цигарок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь