Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання

01 Грудня, 2021 р., 08:05
Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою.
18 Листопада, 2021 р., 08:00
Щиро та сердечно вітаємо з Днем народження заступника голови Коростенської районної державної адміністрації Ларису Валеріївну Хоречко!
16 Листопада, 2021 р., 09:46
Щиро вітаю вас із професійним святом!
09 Листопада, 2021 р., 09:19
Щиро вітаємо вас з нагоди професійного свята! Це свято талановитих людей, які були і є носіями національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.
09 Листопада, 2021 р., 09:17
Мова – то багата скарбниця духовних надбань народу, життєвого досвіду, праці і творчості багатьох поколінь. У її глибинах – філософський розум, витончений естетичний смак, поетичне чуття, сила надзвичайної   чутливості до найтонших переливів людських почуттів і явищ природи. Та разом із тим мова є своєрідним оберігом звичаїв і традицій, запорукою інтелектуального зростання та поступу народу в загальносвітовому масштабі.
05 Листопада, 2021 р., 09:35
У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято працівників управління пенсійного фонду, територіальних центрів соціального обслуговування, управлінь праці та соціального захисту населення, центрів зайнятості, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділень фонду соціального страхування.
04 Листопада, 2021 р., 08:00
Від щирого серця вітаємо вас з нагоди професійного свята – Дня залізничника!
31 Жовтня, 2021 р., 07:35
Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою, своїми традиціями, характером та укладом. Недарма в народі про неї складено стільки чудових пісень та історій. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, яка вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь, гордість за свою професію, „відчуття ліктя” мають особливе значення.
28 Жовтня, 2021 р., 09:20
28 жовтня ми відзначаємо День визволення України від нацистських загарбників. Саме в цей день відбулось остаточне вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь